Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murpekkk

Jedym kobietom kupują kwiaty i diamenty, drugim nic... -dlaczego?

Polecane posty

Gość murpekkk

Wczoraj się pokłóciliśmy. Właściwie to ja się kłóciłam, a on miał mnie w nosie. Poszło mi o to, że znowu cały tydzień czekałam na weekend, zaplanowałam romantyczną kolację, zaopatrzyłam się w kilka filmów, itp. A on, zaraz po powrocie z pracy w piątek, włączył konsolę i zaczął sobie grać, mimo, że wcześniej obiecał mi, że ten weekend na pewno spędzimy razem. Praktycznie nie zwracał na mnie uwagi, za wyjątkiem momentów, kiedy podchodził do mnie i łapał za cycka, albo pytał, kiedy obiad (tudzież kolacja). Jesteśmy ze sobą od 6 lat, od 5 non-stop czekam na weekend :D Aż się sama nie mogę sobie nadziwić jaka ze mnie idiotka. Facet ma mnie totalnie w d..., a ja dalej z nim jestem. Nie piszę tego, żebyście mi coś doradzili, bo wiem, że co najwyżej możecie mnie wyzwać od najgłupszych :P Dzisiaj w pracy wpadłam na pomysł, że on na pewno po pracy uda się do Lidla i moooże zauważy bukiety kwiatków. Jakież było moje zdziwienie, kiedy oświadczył, że zostawił mi pół czekolady ;o Oczywiście na moje pytanie "czemu nie kupiłeś mi kwiatków na przeprosiny?", stwierdził, że to ja powinnam kupić jemu xD I tu pojawia się moje pytanie: jak to jest, że jedne kobiety są obsypywane różnymi upominkami, a drugie co najwyżej mogą sobie o nich pomarzyć?

Gość zostawił mnie dla młodszej
bo kwiaty i diamenty kupuje się tylko tym, na których facetowi bardzo zalezy. Moja babcia mawiała, że jak mężczyźnie bardzo zależy to inwestuje w kobietę (czyt.kupuje kosztowności, bo wie, że ona i tak zostanie jego zoną i wszystko zostanie w rodzinie).:)

bo jedne kobiety wybierają partnerów którzy im gwiazdkę z nieba przyniosą i zapytają czy się podoba, bo jak nie to mogą wymienić, a inne biorą "co się nawinie" i potem mają kwiatki jak same sobie kupią ;)

Gość sdfsdgdgfdghfth
mam wrażenie, że byłas dla niego za dobra, przyzwyczaiła go do obiadków, kolacyjek itp. jemu tak wygodnie. Pocieszę cię, że ja mam ten sam problem. Rozmawialam o tym z moim mężem, a on na to, że nie jestem księżniczka na ziarnku grochu. Ja mu odpowiedziałam, że wlasnie dla niego to ja powinnam być tą księżniczką na ziarnku grochu. Moja siostra facetowi nawet obiadu nie ugotuje, a on chodzi za nią jak piesek i wszystko robi i jeszcze jest z tego powodu szcześliwy. Trezba się zająć sobą i nie robić wszystkiego za faceta, bo jak wszystko ma pod nosek podstawione to ma w dupie.

Gość murpekkk
Heh... mój też we mnie inwestował, ale tylko przez pierwszy rok ;/ Były kwiaty, misie, wypady do restauracji... A teraz?! Przestało mu zależeć, a ja mimo, że to wiem, dalej z nim jestem. Cóż za paradoks.

Gość Polikijanka
Wybierając partnerów patrzcie na to jak traktują oni własne matki. To one uczą przecież chłopca szacunku do kobiety i tego jak należy z nimi postępować.

murpekk - to z nim pogadaj. Powiedz, że ci się to nie podoba i coś z tym trzeba zrobić. I przestań mu gotować.

Gość murpekkk
Hmm... w takim razie w jaki sposób sobie na to zasługują? ;> Co do traktowania partnerek tak jak własnych matek -coś w tym jest. Mój nigdy nie miał dobrego kontaktu z matką.

Gość murpekkk
Coś więcej, czyli co? Ja mam właśnie wrażenie, że jest odwrotnie. Zawsze powtarzałam koleżankom "bądź porządna, szanuj się, nie pakuj się od razu facetowi do łóżka". I co? Większość z nich to mężatki, mają dzieci, nie wiem czy są szczęśliwe, chociaż mówią, że są. Wiem za to na pewno, że ja ani szczęśliwa nie jestem, ani dzieci nie mam, a zaręczona jestem od 4 lat. I bądź tu mądrym :P

Gość murpekkk
Widzisz, tak się składa, że wszystkie warunki spełniałam. Czas przeszły, bo wczoraj stwierdziłam, że po tylu latach mam dość tolerowania hobby, które jest ważniejsze ode mnie. I co na to odpowiesz?