Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mangentyzm schopenahauerrr

Magnetyzm serc

Polecane posty

Gość AS26
Ja chyba bardziej wierzę w telepatię, przyciąganie myślami. Ale to raczej w przypadku osób, które dobrze się znają - tak łatwiej nawiązać nić porozumienia. A może chodzi po prostu o to, że intensywne myślenie jest wzajemne i bardziej zwraca się uwagę na pewne zdarzenia, zbiegi okoliczności? To, co Ciebie spotyka jest co najmniej dziwne. Chyba faktycznie pora któregoś razu po prostu podejść i zapytać. Chociaż równie dobrze mógłby zrobić to on. A nawet powinien, jako mężczyzna...

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
urocza historia. zeby to jeszcze byla prawda. ja juz w nic niewierze co dotyczy wiezi ludzkich.

Gość Zakochana w sąsiedzie...
Mnie się często zdarza wpadać tak na faceta z sąsiedztwa, ale to w obrębie miasta, w którym mieszkamy, więc to nic nadzwyczajnego. Ostatnio jednak zbudziłam się o czwartej w nocy, dziwnie się czułam, byłam niespokojna. Coś mi kazało wstać i wyjrzeć na dwór. Podeszłam do okna i zobaczyłam, że w jego mieszkaniu pali się światło. Po chwilce światło zgasło, a ja, już spokojna, wróciłam spać. Zabawne jest to, że gdybym wstała kilka sekund później, nie widziałabym już, że on nie śpi. Może myślał o mnie? :) Ale zdecydowanie Twoja historia jest dziwniejsza, Autorko - mam nadzieję, że uda się Wam w końcu wpaść na siebie już tak na dobre, że zostaniecie razem... ;)