Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokilka22

Czy mężczyźni potrafią kochać?

Polecane posty

Gość Kokilka22

Tak trudno mi w to uwierzyć i może dlatego jestem sama. Właściwie to nie wiem co chcę napisać. Chyba chciałabym żeby mnie ktoś pocieszył i przekonał, że kochający, troskliwi, odpowiedzialni mężczyźni jeszcze istnieją. Tak bardzo pragnę faceta, który będzie przede wszystkim moim przyjacielem, potem partnerem, kiedyś mężem, a jeszcze później ojcem. Chcę po prostu stworzyć dobry, ciepły związek, a kiedyś rodzinę. Moje życie jest dość szalone, niebanalne, odważne, ale nie chcę już iść przez to wszystko sama, chcę móc się tym z kimś dzielić! Oto mój apel.

Gość niekonieczny
Pewnie że tacy są, ale chyba nie za bardzo wśród tych wychowanych przez internet i kolegów z podwórka.

Gość Kokilka22
Obserwuję swoje koleżanki, to jak biją się o facetów, zabiegają, jak ważne to dla nich jest. Kiedy już go zdobędą to się z tym obnoszą, 'szpanują' facetem a ja wtedy myślę 'o co chodzi?' To od tego mają tych facetów? To o to chodzi, żeby podbudować swoje poczucie wartości? Czy facet to luksus? Może mądry, uczciwy facet to rzeczywiście luksus. Więc skoro to kobiety tak walczą o mężczyzn, może mężczyznom się już nie chce? Może mają dość? Albo wręcz przeciwnie.

Gość błękitna bluzeczk:)
wierzę że tak 🌻

Gość Mangentyzm schopenahauerrr
potrafia, ale inaczej.

Gość Kokilka22
Nie wiem czyj stereotyp przedstawiasz, ale na pewno nie mój.

Gość ale ja Cię...
jeżeli się jakaś bije o faceta to jest zwykłą kretynką:D

kobieta walcząca o faceta jest mało warta :D to facet jest myśliwym:D więc te walczące przeważnie widywane są z tzw szerokimi karkami w dresiku :D:D:D:D

Gość Kokilka22
Ale ja cię... no ja właśnie nie rozumiem, jakie to głupie jest... Chyba jestem nieco starej daty, bo chciałabym żeby to mnie facet zdobywał, a nie odwrotnie

Gość ale ja Cię też...
Tak mądry, uczciwy, wierny, zaradny facet to luksus, to fakt...

Gość śledź w czekoladzie
nie ale niektórzy potrafią bzykać :D

Gość ale ja Cię...
też tak mówie,byzkanie ważniejsze :D a taki co dużo gada,obiecuje,wyznaje...to tak jak w tym przysłowiu..krowa co dużo ryczy mało mleka daje..facet musi być konkretny:D

Gość Buhahahahahhahah
Nie, nie potrafia kochac, patrza tylko na cycki i dupe. Zadowolona z odpowiedzi? Nie zadawaj glupich pytan ;)

Gość Kokilka22
Ale on nie ma obiecywać, gadać, ma być rzeczowy, mądry, wiedzieć czego chce od życia. Mam 22 lata :)

Ci którzy potrafią i chcą kochać kochać są zwykle sami gdyż tak jak Ty nie bardzo wierzą w istnienie kobiet które potrafią i chcą kochać. Niestety przez dzisiejszą rzeczywistość trudno uwierzyć w coś takiego jak miłość.

Gość Kokilka22
No tak, więc jak oni tak myślą i my ta myślimy to... nigdy się nie spotkamy.

Gość Kokilka22
Kurde ale ten post pesymistyczny się zrobił :) Tak chciałabym poznać fajnego faceta, ale latając miedzy Anglią i Polską jest mi trochę ciężko kogoś znaleźć. Chciałabym kogoś o podobnych ambicjach, zainteresowaniach, pragnieniach. Wracam do PL a tu wszyscy znajomi z parami, naprawdę. Ciężko się odnaleźć.

Ludzie dziś przekazują sobie tylko negatywne emocje" pierwsza mnie zdradziła to ja zdradzę tę drugą" nienawiść skierowana na płeć ze względu na jedną osobę. Ile to razy było użyte zdanie, że każdy facet to świnia. Spotkać kogoś wartościowego i do tego kochać kogoś takiego uczuciem odwzajemnionym przez niego to dziś brzmi jak bajka.

Tak potrafią, tylko ci którzy to potrafią nie są doceniani nigdy przez kobiety i takie związki kończą się tym że takiemu facetowy to ta kobieta tak da popalić, że mu w piety pójdzie