Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiwatta

Udane pierwsze randki, po których faceci z netu uciekają...

Polecane posty

Gość china in your hand
Kiedyś miałam takiego współlokatora, potrafił latać za kobietą, spotykać się z nią a potem nagle poznawał inną (albo jakaś z przeszłości się pojawiała) i przenosił uwagę na nią. Gdy mu tłumaczyłam, że rani w ten sposób kobiety to totalnie mnie nie rozumiał, uważał, że przecież nie robi nic złego, bo to zwykłe koleżanki. No i niby nie robił, nie sypiał z nimi ani nic; ale fundował im jazdę emocjonalną. No, ale w końcu chłopak się zakochał na amen i wtedy przepadł ;)

Gość dididi/./../.
Ale po co ona ma sie odzywac?nie ma czasu dla niej, przeciez jasno to napisal

Gość pytajaccy dzenntellmannn
lovelisia1978 To normalne ze facet sobie odpuszcza po seksie. Wiele kobiet nie nadaje sie do lozka, w tym sensie ze liczy na trzesienie ziemii a same nic nie robia wiec facet ma daleko w nosie taki "romantyczny" seks

Gość Zuzanna Amelia & 11
pytajacy - niech zgadne : Ty jestes prawik albo dziewica?

Gość Zuzanna Amelia & 11
Naj - a te "skrajnosci to 80 + ?

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość Zuzanna Amelia & 11
Fiku - on marzy o Tobie a nie o mnie. To Ty go nakrecasz, to Ty mu podnosisz poziom adrenaliny a przy okazji testosteropnu, to dla Ciebie chce pisac erotyczne opowiadania. Przede mna czuje chlodny wytonowany respekt bez hormonow.

autorko a co z wczorajszym tematem?? mowilam Ci zbys go olala szkoda wojego czasu na analizowanie jego zachowania

Gość china in your hand
"Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow" Rozwalił mnie ten wywód, ale odniosę się do tylko tego jednego zdania: A JAKOŚ KUŹWA TO FACECI BARDZIEJ DĄŻĄ DO SEKSU. Ciekawe dlaczego?

Gość Mangentyzm schopenahauerrr
kobieta zachodzi w ciaze.

Gość bfdsdsada
Rozwalił mnie ten wywód, ale odniosę się do tylko tego jednego zdania: A JAKOŚ KUŹWA TO FACECI BARDZIEJ DĄŻĄ DO SEKSU. Ciekawe dlaczego? Pomysl troche to nie boli.Faceci bardziej daza do seksu, nie dlatego ze jest dla nich przyjemniejszy tylko dlatego ze maja wiekszy poped, maja wieksze potrzeby.

Gość sader
zazdroszcze wam dziewuchy bo wy macie lepiej w seksie 1 mozecie ile razy chcecie 2 nie macie problemow ze wzwodem 3 z wiekiem macie coraz lepsza przyjemnosc i wieksza chcice 4 macie o wiele wiecej przyjemnosci z masturbacji 5 wymyslaja dla was wibratory i inne przyrzady 6 samo to ze krzyczycie co swiadczy ze macie lepiej bo facet nigdy nie ma tak dobrze zeby krzyczal 7 macie wiecej stref erogenncy 8 mozecie to robic z kobieta i z mezczyzna (dwoch facetow jest czyms mniej akceptowanym) 9 macie o wiele wrazliwsza lechtaczke i punkt g niz glowka penisa 10 wasz orgazm pochwowy ogarnia cale cialo moze trwac dluzej i wydziela sie wiecej hormonow szczescia 11 macie o wiele latwiej w znaklezieniu partnera do seksu 12 mozecie nawet miec kobiecy wytrysk dlatego wam zazdrosze z tym ze dla faceta najwieksza frajde sprawia doprowadzeniue kobiety do rozkoszy na skraj nieba podnosi to jego ego gorzej jak ma malego i nie moze doprowadzic dziewczyny

Gość china in your hand
"Pomysl troche to nie boli.Faceci bardziej daza do seksu, nie dlatego ze jest dla nich przyjemniejszy tylko dlatego ze maja wiekszy poped, maja wieksze potrzeby." No to skoro mają większe potrzeby, to widocznie mają przyjemność z ich rozładowania. Jak ktoś jest głodny, to ma większą przyjemność z jedzenia, niż ten, co głodny nie jest, prawda? Co to oni ten seks masochistycznie uprawiają?

Gość bfdsdsada
No to skoro mają większe potrzeby, to widocznie mają przyjemność z ich rozładowania. Prosilem cie zebys myslala. Kobieto nie zalamuj mnie! Jedno z drugim nie ma nic wspolnego! Faceci bardziej sie poca, bo organizm faceta tak reaguje co nie oznacza ze pocenie dla facetow jest przyjemne

Gość bfdsdsada
china in your hand Nikt nie pisze ze seks dla facetow nie jest przyjemny, tylko ze jest duzo mniej przyjemny a przy tym znacznie bardziej meczacy niz dla kobiet. Widzisz roznice?

Gość Z drugiej perspektywy
Droga autorko nie tylko Tobie się takie atrakcje zdarzają. Mnie również, a jestem osobnikiem płci męskiej. Ja miałem całkiem niedawno ciekawy przypadek. Spotkaliśmy się raz. Potem drugi. Potem trzeci. Na trzecim spotkaniu się całowaliśmy. Na do widzenia, wróciliśmy trzymając się za ręce do samochodów i rozjechaliśmy się do domów. Ja sądziłem, że sytuacja jest rozwojowa. A tu nagle klops. Po spotkaniu kontakt był milutki. Jednak już się nie spotkaliśmy 4 raz. Coś zaczęło się rwać. Ja zagrałem w otwarte karty i w odpowiedzi usłyszałem że ona jednak nie szuka stałego związku. Sęk w tym, że nawet do takiego etapu się nie doczłapaliśmy... Opcje są dwie albo jechała równolegle na dwa fronty i dokonała innego wyboru - była to znajomość internetowa Albo cholera wie co nie chciało mi się roztrząsać :P. Wziąłem na klatę poszedłem dalej ;). Podziękowałem jej tylko za miło spędzony czas i powiedziałem do widzenia. P.S Takie sytuację jak miałaś autorko też przerobiłem więc głowa do góry ;).

Gość bfdsdsada
Juz pomijam fakt ze kobiety w lozku sa znacznie wiekszymi egoisktami niz faceci

Gość gość
Dlatego panowie lepiej szukac chętnych lasek na http://seksokolica.pl/ i pobawić się chwilę a potem nowa, kobiety to straszne d..ki

Gość gość
Zapytałam kilku znajomych facetów i każdy powiedział to samo,jak facet po spotkaniu lub spotkaniach jest bardzo zainteresowany ,a potem ma nagle "duuzo pracy" lub jest"bardzooo zajety", tak bardzo ,ze nie moze sie juz spotkac,to oznacza tylko jedno,ze juz nie chce sie spotkac,a najczesciej dlatego,ze zainteresowala go inna.Wcale nie lepsza,ładniejjsza czy milsza,po prostu bardziej atrakcyjna dla niego( co nie oznacza,ze tak jest naprawde i nie warto miec z tego powodu kompleksow) , i nie jest tak,ze facet to sobie planuje,po prostu zwykle umawia sie z kilkoma na raz;)