Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorka_osla_skorka

Kobiety sa gorsze od facetow, taka jest prawda

Polecane posty

Gość skorka_osla_skorka

Jestesmy gorsze.Sama jestem kobieta, wiem co pisze.Potrafimy byc mega wredne, msciwe takze, kiedy emocje biora gore zachowujemy sie jak naaaaaajebane, wiecznie szukamy problemow, wszystko analizujemy...jestesmy wrazliwe i panikary z nas straszne... Bardzo bym chciala byc facetem.Oni to maja dobrze...

Gość Mangentyzm schopenahauerrr
my mamy cycki. tym samym wygrywamy z kazdym z powyzszych argumentow.,

Gość skorka_osla_skorka
Jestem kobieta, dlaczego uwazasz inaczej??Dlatego, ze przyznaje sie ze taka jest wlasnie prawda?Wszystkim sie przejmujemy, wiecznie cos nam nie pasuje, zawsze znajdziemy problem.Faceci tak sie nie zachowuja, sa prosci i zyja jak lubia a baby ciagle wymyslaja.

Gość FVFVFVETV
zgadzam się kobiety nadają się tylko do ruchania są pozbawione wyższych uczuć regularnie zdradzając swoich partnerów

Gość skorka_osla_skorka
Nawet jesli chodzi o sex, tez mamy nasrane.Facet jak wybzyka laske, to ma w nosie co ona czuje, jesli o to mu chodzilo, baba po takim jednorazowym bzykaniu, przewaznie ma kaca moralnego, czuje sie podle, zamiast cieszyc sie ze se porooochala:P

jestes glupia jak but autorko.

Gość skorka_osla_skorka
Wiem, ze jestem:D Glupota kobieca niezna granic! Cytuje"Czy on cos czuje, Boze nie odzywa sie, co to moze znaczyc..." albo "Kochanie, dzisiaj za malo buziakow dales, moze masz inna na oku..." Moge tak bez konca cytowac.

Gość FVFVFVETV
ja pierdolę to jest schizofrenia zaawansowana ćpacze ćpający cipacze tak nie mają

jako koieta uwazam ze jestem osoba wyjatkowa inteligentna i uduchowiona, mysle ze sama masz ze soba problemy i wypierasz sie swojej kobiecowsci w bardzo infantylny i glupi sposob. spadam stad bo az sie wstydze ze to czytam, pozdro.

Gość nieposzło
dziewczyno haha :) czemu obrażasz swoją płeć? to, ze masz jakieś znajome zachowujące się jak panikary i ksieżniczki nie znaczy że wszystkie takie jestesmy ;) a moze skoro tak ci źle z cipką i cyckami zmień płeć jak syn (córka) Cher? :D

Gość china in your hand
Też jestem kobietą i poniekąd zgadzam się z autorką. No, może nie jesteśmy gorsze, ale naprawdę mamy bardziej przeyebane z tymi ciągłymi jazdami :o

Gość Micro Trend
To smacznego

Gość FVFVFVETV
ale wszystkie jesteście takie panikary czy tylko ja znam takie???

Gość skorka_osla_skorka
Nie obrazam nas, a pisze prawde.Jestesmy wrazliwe, upierdliwe, zazdrosnice, analizatorki, panikary, wredoty, prowokatorki...i wiele wiecej.Kazda kobieta posiada te cechy, czy Wam sie podoba czy nie:P

Gość skorka_osla_skorka
Moj mezus lezy obok mnie i mowi, ze jestem gluptaskiem:D:P A pewnie mysli "masz racje, takie jestescie"Widzi co ja pisze, czeka na koniec meczu i no wiecie...:P:P

Gość skorka_osla_skorka
Gdyby na swiecie zyly tylko kobiety, bysmy pozjadaly sie zywcem:D

Gość dgngfngfn
widze tu normalna czyli nienormalna kobiete jestescie okropne ale zyc bez was sie nie da

To ze ty jestes jakas panikara bojaca sie pajakow i ryczaca z powodu zlamanego paznokietka- nie znaczy , ze wszytkie sa takie.

Gość skorka_osla_skorka
Jestem kobieta, zona i nawet matka.Chcialam Wam tylko napisac, ze faceci maja latwiejsze zycie.Mimo tego, ze posiadam wszystkie te cechy o ktorych napisalam, jestem tez wspaniala matka i zona.Moj dom dzieki mojej wrazliwosci jest cieplym domem, poza tymi cechami jestem przepelniona miloscia do meza i dziecka i zycia. To ze analizuje, czasem wymyslam, robie jazdy...to oznacza tylko to, ze jestem kobieta.

Złe dziewczynki , Nie spinają wlosów w kucyki, Ich ulubioną zabaweczką jest życie , Rany polewaja tanim winem. Lubią być głośne , gdy nie wolno , Lubią być cicho , gdy nie wypada. Nienawidzą świata a świat je kocha . Blądzą w gąszczu pytań. Mają oczy otwarte...