Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Bravo UKRAINA !!! BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Polecane posty

Gość Gość
Więcej reklamy, niż efektów

Gość Gość
Polska ma tendencję do celebrowania porażek, oddawania życia powstania itp. Nikt nie chce świętować naszych zwycięstw.

Gość Fauxnews
tak tylko trener Ukrainy wpuscił na boisko dwóch swiezych rezerwowych zawodników a nasz nic nic nie zrobił jego tłumaczenie ze Szczesny dostał czerwona kartke to zmieniło i nic nie mógł zrobic jakos mnie nie przekonuje

Gość Mirek ze Szczecina
a propo flagi mialem dwie flagi na bocznych szybach samochodu jedna polska a druga niemiecka bo kibicuja niemców tez tak jak naszych ale jeden matoł mi zerwał niemiecka flage i powiedział ze nie lubi niemców i ta flaga mu sie nie podoba i zagrozil ze mi lomot wpusci taka jest polska tolerancja i mentalnosc

My chyba lubimy wlasnie wstydzic sie i uwazac sie za obciachowy narod:D I malo tego paradoks polega na tym, ze jestesmy dumnym narodem:) Narod, ktory obraza sam siebie, a mimo to uwaza sie za lepszy:D

tez się obawiam jutrzejszych rozgrywek, nie tylko pod kątem pogromu piłkarskiego niestety polskiej drużyny :(, ale również pod względem bójek, bijatyk i dymów czy to na stadionie czy w strefie kibica, doi której zmierzałam się wybrać, ale mam naprawdę spore obawy :(

ja rozwazalam wycieczke do strefy, ale zrezygnowalam, bo wole wypic piwo na spokojnie w domu i obejrzec mecz niz siedziec o suchym pysku a potem przeciskac sie przez tlum:O

"a propo flagi mialem dwie flagi na bocznych szybach samochodu jedna polska a druga niemiecka bo kibicuja niemców tez tak jak naszych ale jeden matoł mi zerwał niemiecka flage i powiedział ze nie lubi niemców i ta flaga mu sie nie podoba i zagrozil ze mi lomot wpusci taka jest polska tolerancja i mentalnosc" hehe, śmieszy mnie to i nic nie dziwi, ale, że ty się dziwisz to mnie zastanawia :D :classic_cool:

Gość Gość
Dlatego kibicuję Brazylii :D

Gość ona to ja a ja to ona
nie moge sie doczekac tego meczu!!!

Gość Mirek ze Szczecina
mam znajomeego niemca ma polska flage na samochodzie i jezdzi jakos w Niemczech nikt mu nie ściągnął

Gość Fauxnews
mam nadzieje ze zadnej bijatyki nie bedzie z Rosyjskimi kibicami

"mam znajomeego niemca ma polska flage na samochodzie i jezdzi jakos w Niemczech nikt mu nie ściągnął" a po co maja sciagac? Przeciez wystarczy, ze sie smieja:D

Gość Gość
EwelinaEwa - ostatecznie Argentyna, bo Brazylia ma ostatnio kryzys :D

Gość Bert Power.
własnie smieją sie z głupich polaków niemcy :D

jakby polacy nie byli tak przewrazliwieni na swoim punkcie to by tez napisali, ze smieja sie z glupich niemcow:D Ale tylko polak moze napisac, ze ktos sie z jego glupoty smieje:D

Sacryficial Suicide- od tej pory kibicuje jak ty Argentynie na Euro{cool]. Od juta robie zaklady:P

Gość Darek...
no jutro ruscy rozjada na jak czołgiem i skonczy sie euromania nasi rodacy zaczna ze złosci sciagac masowo flagi z aut z balkonów bedzie płacz wcieklosc zal i padną tutaj ciezkie słowa wypierdolic Frania Smude wyjebac Late i caly PZPN ze to wina Tuska i PO itd

Gość Gość
Typuje że Wybrzeże może sprawić niespodziankę. Widzieliście na co stać Drogbę.

" mam znajomeego niemca ma polska flage na samochodzie i jezdzi jakos w Niemczech nikt mu nie ściągnął" wiesz, pewnie nikt nie zauważył, jak parkuje w swoim garażu :classic_cool:

Gość Mirek ze Szczecina
czytaj ze zrozumieniem ale widzę ze masz z tym problem napisałem ze jeździ a nie stoi no ale polak zawsze ma coś w sobie ze lubi improwizować a w tym ponoć jesteśmy mistrzami świata

"no ale polak zawsze ma coś w sobie ze lubi improwizować a w tym ponoć jesteśmy mistrzami świata " no nie polak a polacy, czyli narod do ktorego sie zaliczasz:D Juz o mistrzach swiata piszesz jestesmy, a o improwizacji to polak:P Hmm... czyzby teoria zwyciestw i wylewania pomyj?:P Fajnie byc w czyms dobrym i utozsamiac sie z narodem:classic_cool:. Gorzej jesli chodzi o "haniebne" rzeczy:D Wtedy nie jest sie polakiem automatycznie:D

Gość Mirek ze Szczecina
no własnie pokazałas cała swoja improwizacje czepiasz sie szczegółów

Gość Walet - M6
nie lubię Ukraińców to cwaniaki alkoholicy brudasy i oszuści