Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samojka27

DIANE35 dziś zaczęłam, czego sie spodziewać?

Polecane posty

Gość samojka27

nie mam skłonności do wymiotów, poprzednie anty dobre znosiłam. te dostałam ze względu na trądzik hormonalny. jestem pozytywnie nastawiona - nastawiona na efekty :-D jakie wy macie doświadczenia?

Gość ja brałam kilka lat diane35
zreszta do dziś ja biore na przemian z Sylvie20 ktore sa troche slabsze w sumie to na poczatku mialam mdlosci, nabrzmiale i obolałe piersi ale to mija po jakims miesiacu. plamein nie mialam zadnych w sumie to dzieki diane mialam normalną twarz zadne tabsy tak dobrze nie działały na tradzik

jedno ci moge doradzic lepiej brac wieczorem - na noc ja biore od zawsz o godz 20

Gość lovelisia1978
wiesz ze po tym leku sie tyje???

lovelisia1978......nie psiz glupot ja bralam tyle lat i nie tyłam wsyzStko zalezy od organizmu jedne tyją po diane a inne po cilescie czy innych tabsach jedne nie maja zadnych skutkow ubocznych a inne musza odstawic bo maja wsyztkie mozliwe dolegliwosci

lovelisia1978......nie pisz glupot ja bralam tyle lat i nie tyłam wsyzStko zalezy od organizmu jedne tyją po diane a inne po cilescie czy innych tabsach jedne nie maja zadnych skutkow ubocznych a inne musza odstawic bo maja wsyztkie mozliwe dolegliwosci mi sie cera znacznie poprawila po diane a moje bratanicy pogorszyla i musiala odstawic ja tylam po cilescie i musialam zmienić a ona nie i beirze je do dzis

sorry za dublowanie ale cos kafe nawala

Gość samojka27
dzięki za odpowiedzi. tycia się nie boję. a dlaczego lepiej na noc? ja przed chwilą wzięłam, bo pomyślałam że lepiej rano bo jakby się zapomniało to cały dzień jest na to , żeby sobie przypomnieć

bo jak zacznie dzialac i np bedziesz miec mdlosci to lepiej je przespac :-) tak sie wyraże :-)

a co do pamietania- ja mam ustawiony w telefonie alarm na 20 wiec trudno to przeoczyć :-) dzwoni telefon biore tabletke i juz

Gość samojka27
aa pod tym względem ? no zobaczymy, może nie będzie mnie mdlić bo jak już pisałam ogólnie nie wymiotuję i nie mdli mnie zbyt często, nawet w ciązy ani razu :-D ale jak będzie źle, to chyba będę mogła przestawić się na wieczorne przyjmowanie?