Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja taka

Dziewczynki powymieniajmy sie szmatkami:)

Polecane posty

Gość taka ja taka

Hej dzieczyny:)Wpadlam na pewien pomysł-moze bysmy sie jakos spotkaly i powymienialy ciuszkami-zabierzcie te w ktorych juz nie chodzicie, moze akurat spodobaja sie komus innemu,a wam wpadnie w oko szmatka jeszcze innej wlascicelki:) Moim zdaniem takie akcje sa fajne:)Co wy na to? Njachetniej zeby to byly osoby z warszawy i okolic:)

Gość alabala
Regularnie oczyszczam szafę z niepotrzebnych szmatek i na chwilę obecną nic nie mam, ale to fajny pomysł :)

Gość alabala
Ale uważam, że takie spotkanie face to face raczej realne nie jest, jeśli ktoś by się zdecydował, to lepiej wymienić się mejlami i popykać fotki ubraniom, a potem wysłać pocztą ;p

bardzo fajny pomysł, sama też często odświeżam szafę...obecnie mam 2 torebki do oddania i 2 płaszcze...jestem z Wawy :)

Gość wolodiaxxx
to ja sie pisze na wasze majteczki, nieprane i pachnace podmyta pusia :)

ja akurat nie mam ochoty na bieganie z paczkami na pocztę...sama też zawsze mierzę zanim coś kupię...inaczej korzystałabym z allegro.

Gość blelelele
Krissu jak ci sie cos nie podoba to spadaj stad:P Nikt tu nie zapraszal jakiegos marudy ktory nie ma co robic tylko siedziec na babskim forum:) Dziewczyny, mi sie wydaje ze lepiej jest sie spotkac niz wysylać bo to dodatkowy koszt, a taka wymiana to przede wszystkim pomysl na to jak zaoszczedzic:0) Jestem z marek ok.wawy i chetnie powymieniam sie swoimi szmatkami, bo mam ich mnostwo,ale w wiekszosci juz nie chodze:)

Gość Gienowefffa
Ja mam swoja podpaskę co to żem ją nosze ze dwa lata chyba czas wymienić jak któraś zainteresowana to podaj ta majla

blelelele, radziłabym odejść od komputera, bo z Twoim wzrokiem już nie najlepiej, jestem dziewczyną i śmieszy mnie post, który skierowałaś do mnie. :D

DO: TAKA JA TAKA świetny pomysł, jeszcze tylko, powiedzcie jakie nosicie numery ubrań

Gość taka ja taka
kissu czy jak cie tam zwał spier stad-ja tez cie tu nie chce:P Cieszy mnie wasz odzew- ja nosze rozmiar 36-38,ale po urodzeniu malucha to bardziej 38:) Piszesz sie na to moni 72?:)

A ja mam taki pomysl; LEKCEWAZMY DEBILIZM NA TYM WATKU:) Nie zwaracajmy uwagi na zjebow typu kissu czy genoffewa, czy jak ja tam zwal:) Niech wiesniaki ida gnoj wywalac a nie do kompa siadaja:D

Dziewczynki, ja oczywiście piszę do wszystkich Was zainteresowanych. Musimy się tylko potem powymieniać konkretnymi rozmiarami i fotkami, a potem możemy się konkretnie umówić. I oczywiście, coś bardziej konkretnego wysyłamy na emaile, nie mam zamiaru być tu obrażana.

Taka ja taka, Jasne, ale... o właśnie, ja też teraz raczej to 38, i mam parę ciuszków na 36, bo mi się z deka przytyło:)). Ale od wczoraj:)). nad tym pracuję. Ja też jestem z Wawki. Aha, i też na głupie posty nie reaguję.

Gość taka ja taka
Dobrze Moni 72 -nie reagujmy na glupie odpowiedzi:) Jesli bedziesz chciala jakies zdjecia moich ciuszkow to daj znac-przesle ci na maila:)

Oki, tylko ja jeszcze nie mam żadnych zdjęć, nie obiecuję, czy w najbliższym czasie zdążę zrobić, ale się postaram:). Mam nadzieję, że jeszcze dołączą zainteresowane:). Taka ja taka, ja to mam głównie spódniczki:).

Gość taka ja taka
Ech...ja uwielbiam spodniczki:) na wszelki wypadek podaje ci tutaj mojego maila, bo tutaj co chwila wpada tyle tematow ze swoj post moge zgubic-jak bedziesz miala ochote to pisz: aga.malinowska25@gazeta.pl