Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooooominika

w jakim wieku facet zaczyna myśleć powaznie o ustatkowaniu się?

Polecane posty

Gość dooooominika

o stałym związku, o małżeństwie, założeniu rodziny? Czy 25-letni facet, po studiach i mający stałą, dobrą pracę może już szukać partnerki na całe życie czy raczej jeszcze zabawy i romansu?

Gość kkkaaajjuuka
to tak jakbys zapytala w jakim wieku kobieta dojrzewa do urodzenia dziecka...przeciez to siedzi w tobie, we wnetrzu, zalezy od wielu czynnikow. od wychowania, temperamentu, charakteru, wewnetrznych odczuc, rodziny, przyjaciol, otoczenia itd. Jeden ma 21 lat (moj maz, obecnie 10 lat po slubie :-) ) inny 40 ...

Myślę że to zależy od człowieka :) każdy ma inne priorytety w zyciu i czego innego oczekuje.

Gość niekochający syn
po studiach i mający pracę? Haha dobre. Po studiach to się idzie do Pośredniaka. No chyba że ktoś ma znajomość....

Nie piernicz głupio :p mój facet studiował dziennie i kończąc studia miał już pracę "zaklepaną" :) bez znajomości o ile wiem.

Gość ADFGHGH
DO ZWIAZKU TRZEBA DOSROSNAC; MUSISZ SOBEI AZDAC KILKA PYTAN BEZ WZGLKEDU NA WIEK; CZY CHCESZ BYC Z TA OSOBA NA DOBRE I NA ZLE; CZY z ta osoba przezyjesz n50 lat i jak powiesz sobei tak to sie ozen jak nei ,,wiesz,, to jeszcze nie ten czas, i wez jeszcze pod wzglad ze ona zona przyszlka nie ebdzie miala super charakterku,