Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kioolldjejjjjej

CZY ZOSTAWILIBYŚCIE ŻONĘ PO 25 LATACH DLA DWUKROTNEJ ROZWÓDKI???

Polecane posty

Gość kioolldjejjjjej

która prócz mężów miała kilku kochanków ,żona jest dobra ale nie przepada za wyrafinowanym seksem

Gość kioolldjejjjjej
up ,bo mi zależy ,brat ma duży dylemat

Gość facet7cm
bierz kochankę a ja wezmę Twoją żonę

Gość ADFGHGH
HEE ale ci na stre lata na glowe padlo. jeszcze za zona zaplaczesz nad swym losem, rodzina sie od ciebie odwroci, i dzieci tez!! STARY ZBOCZUS Z CIEBIE WYROSL I ZA SUKAMI LATASZ ;A TE SUKI JUZ SA TAK WYBZZYKANE ZE TWOJ MALY FOIUTUS SIE UTOPI WRAZ ZE STOPAMI;SZKOD AMI TWOJE ZONY; ZASLUGUJESZ NA TA KOCHANKE ONA CI DOPIERO POKAZE CO TO ZNACZY ZYCIE!!

Gość kioolldjejjjjej
poważnie pytam ,bo sex fajny ,ale jak dojdzie codzienność to dużo może się zmienić ,kobieta ma 45 lat

Gość kioolldjejjjjej
to o brata chodzi ,ja jestem kobietą ,sam nie wie co robić ,na łeb mu padło ,nie poznaję go .Piszcie co sądzicie ,może jak poczyta rozum mu wróci

Gość LOLITKA0712
no pojabany bys byl..taka baba to wiadome co chwile innego w sobie miala a fuj.. pewnie nawet gotowac nie potrafi ani sprzatac bo sie tylko ruchala.. znudzisz sie jej ona wezmie innego a ty zostaniesz bez zony i bez kochanki..

Gość LOLITKA0712
no wiec przekaz bratu ze codziennosc przerosnie ta pania ktora zapewne nic nie robi tylko szuka nowego faceta.. zapewne po kilku miesiacach nawet i ten sex sie znudzi i co wtedy?

ja mam taka kolezanke jak ta rozwodka...nie warto...dziewczyna tylkow glowie zawraca,a jak przychodzi codziennosc to szuka kochanka i zdradza,nagminnie zdradza!

Gość kioolldjejjjjej
wszyscy mu mówimy ,że straci dom ,pójdzie do niej na malutkie mieszkanko ,kontakt z córką już traci ,bo ona jest oburzona i żeby jeszcze ta kochanka to jakas super piękność to może bym zrozumiała chociaż to jego całe oszołomienie a to starsza pani ,ma dwóch dorosłych synów ,kazdy z innym i się czepiła jak rzep.Może opieki potrzebuje na stare lata

Gość kioolldjejjjjej
z lekką nadwagą ,bez urazy dla puszystych ,po prostu chcę ją opisać ,dodam ,że żoną jest od niej młodsza .Jego argument to tylko ,że sex jest kiedy tylko mu się zamarzy a żona bywa zmęczona.Trudno ,żeby nie była ,tyra na spłatę wspólnego kredytu na dom i w dodatku wie o kochance ,co ją psychicznie dobija .Chce mu jednak wybaczyć bo go kocha a baran się zastanawia

Zostawiliby na pewno :o faceci to świnie, a jak kobita miała juz dwóch mężów i jeszcze iluś tam kochanków to musi mieć jakieś "cos" na facetów bo inne nie umieją sobie nawet jednego znaleźć...

Gość kioolldjejjjjej
proszę o więcej opinii ,ktoś znał takie przypadki ,? jak sie potoczyło ich życie???

Gość ijabuba
Nie mówiłas bratu, że najbardziej kusi owoc zakazany ? Że sex jest fantastic, schadzki, randki lawirowanie miedzy zona a kochanką, jest super i napedza adrealinke ? Że kochanka to samo miodzio, brak obowiazkow, same przyjemnosci :) A zona to znana do bólu kobieta, sex dobry, ale ciagle taki sam, rachunki, cieknacy kran , dorastajace pyskate dzieciaki, codzienność :) Nie ma sie co ogladac , no nie ?:P Tylko co sie stanie jak do związku z kochanka wkradie sie codzienność ? Brudne gacie, zakupy, rachunki, spacery z psem po nocy ? :) Koles sie obudzi i stwierdzi któregos ranka, ze jest tak samo jak z była zoną :P , a nawet gorzej , bo kochanka nie ma zamiatu go obsługiwać i znalazła sobie nowego kochasia, a on została sam.. bez zarabistego sexu, wypranych gaci, obiadu i.. kogos z kim przezył kawał zycia, a co gorsza bez dzieci, sam , ale wolny nie duszący sie w ypalonym związku :P A na powaznie , nie zastanawiał sie czemu kochanka miała 2 męzów i kilku kochanków ? Dlaczego nie umie , a moze nie chce stworzyc stabilnego związku ? Moze ona szuka tylko zabawy ?

Gość kioolldjejjjjej
Tylko jednak obaj męzowie się z nią rozwiedli ,a i kochankowie długo z nię nie pobyli .To chyba coś też znaczy

Gość a ile facet ma lat
ile

Gość kioolldjejjjjej
Już nie wiemy jak z nim gadać ,mam pouczać starszego ode mnie o 12 lat faceta:( Dobija 50 -tki ,ma stabilne życie ,Marta mu rozwodu łatwo nie da ,bo go kocha.A on zdziwiony ,że nikt nie jest p jego stronie

Gość kioolldjejjjjej
47

Gość Ona mu często daje
bo chce dopiąć swego. Potem częstotliwość może być jak z żoną. Dlaczego dwa razy się rozwiodła??

Gość ma prawo do swojego szczescia
Z żona się mu nie układa to niech ja zostawi. Ja mam 51 lat i nową żonkę 45 lat, jesteśmy szczęśliwi od 2 lat. Ze starą rozwiodłem się i nic lepszego nie mogłem zrobić dla siebie. Nasi trzej synowie są dorośli, wszczyscy po studiach, dwóch żonatych - nic mnie nie zmusza do dalszego słuchania gderania starej żony i wiecznego życia w oparach radiomaryjców.

Gość kioolldjejjjjej
on to widzi inaczej .....wchodzi a ona wiadomo -zawsze ubrana wyjściowo i umalowana ,chętna i gotowa .Żona gotuje ,sprzata ,prasuje,pracuje zawodowo to wiadomo ,że nie zawsze jest ubrana jak bogini,a on myśli ,że z tamtą tak będzie zawsze

Gość kioolldjejjjjej
akurat jego żona radia maryja fanką nie jest ,więc nie generalizuj .Wziąłeś sobie młodszą od siebie i może nie po rozwodach .

nie wtrącaj się bratu w życie, zajmij się swoim mężem

",więc nie generalizuj" gdzie??? naucz się czytania ze zrozumieniem

Gość kioolldjejjjjej
LITERÓWKA ,ONA MA 49 ,ŻONA MA 45 LAT

dziecko jesteś? wiek w tych sprawach nie gra roli

Gość kioolldjejjjjej
a znasz coś takiego jak lojalność? jego żona to fajna babka ,zadbana i nie jest gderliwa .Sam mówi ,że jest fajną kobietką i tylko w seksie "przegrywa" z kochanka

Gość kioolldjejjjjej
nie wtrącaj?????? chodzi po całej rodzinie i prosi o radę???? wczoraj jęczał ,żeby mu doradzić ,to jak mam się zachowac ,wygnać go z domu???

Gość kioolldjejjjjej
wysyła sms-sy 5 razy na dzień ,że nie wie co robić ,bo jest na rozdrożu ,ja nie z tych co się wtrącają!!

Gość A żona go wciąż chce?
Mimo, że zdradza?