Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja nananannananan

Co j narobiłam :( pomalowalam pokój na czarno !!!

Polecane posty

Widzialam w programie o urzadzniu wnętrz, polączenie CZERNI szarego i bialego, taka krówka, dywan bialy, podloga ciemna myslalam ze bedzie pasowało w sypialni mam zielony...tylko ze na próbnikach i katalogach te kolory wygladalo jakos inaczej lepiej :O W pokoju jest ciemno jak na cmentarzu :O Musze chyba kupic dodatkowe oswietlenie bo inaczej nie da rady :O a sypialnia? OSTRY jaskrawy zielony kolor az wali po oczach :O ja pier...

Gość fhfghj
ale wszystkie ściany pomalowałaś na czarno?

będziesz mogła ''czarne msze'' urządzać ;D;D;D;D;D Klimat już masz:P

jutro wraca mąż , ja sie garnęlam sama do malowania, chyba mi łeb urwie :O

Gość ADFGHGH
BUAHHAHAA; no masz juz kostnice:-P

w salonie 3 sciany na czarno, jedna na szaro i brazowo- tu gdzie jest telewizor , sufit szary... sypialnia jest cała zielona :/ przeciez to sie teraz nie zmyje , moja mama jak to zobaczyla złapala sie za głowe i powiedziala ze zgłupialam chyba :O zebym nakleila tapete :O mial bys styl ''glamour'' a wyszła trumna

Gość dobra ciocia to ja
lec do sklepu albo po taete, albo po biala farbe i szblony jakies. ewentualnie przemaluj ale jakas dobra farba. najlepiej popytaj w sklepie z farbami jak to pokryc.

Gość ee etam ;P
zmyc sie nie zmyje , ale zamalowac spokojnie mozna na jasne kolory :) wystaczy pociagnac bialym podkladem ze dwa razy (najtansza biala farba) i na to kolor docelowy - mi sie udalo zamalowac czarna sciane na bialo 4 pociagnieciami farby

Heh to nie podszyw wyżej :O Zobaczyłam w telewizji w jakimś programie o urzadzaniu domów, układ podobny , wszystko mialo pasować. Jasne meble, bialy dywan etc, na ekranie zajebiscie to wyglądalo...poleciałam do sklepu i kupiłam farby, teflonowe :O No nic chyba zrobie to co mowila mama, kupie tapete i nakleje - to akurat umiem zrobic dobrze

Gość dobra ciocia to ja
zostaw te sciane szaro brazowa, i jedna czarna a na pozostale dwie naklej tapete w podobnych kolorach z jasnymi akcentami ewentualnie z kolorami w tonacji dodatkow ktore masz.

Zgadzam sie z osoba ktora napisala ze lec po najtansza biala farbe, dwa razy pomaluj sciany, nie przejmuj sie smugami i na to naloz jakikolwiek kolor. Bo czarny bedzie ciezko pokryc. Nie mecz sie z tapetami, bo samej bedzie ci trudno je polozyc tymbardziej te we wzorki - wiem cos o tym, bo jestem po gruntownym remoncie calego domu i dopasowyanie wzorkow jest tragicznym zadaniem.

Gość Maciejlost
Sorki za odkop, mega odkop, lecz bedzie to może dobra rada dla innych ludzi nie mających za grosz poczucia estetycznego. Ludzie jak mozna pomalowac sciany na brązowo i czarno a do tego dac sufit szary

Gość Maciejlost
I jeszcze Ciocia dobta rada chce kleic tapety jadne w kolorowe ciapy rodem z komunistycznych pomieszczeń Pozdro Wielkie jesli tak wygladaja wasze gniazdka.