Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkakaela

Wszyscy mysla,ze nosze wypchany stanik bo jestem bardzo..

Polecane posty

Gość Elkakaela

Chuda waze 52kg na 168cm wzrostu.a mimo to mam biust nosze normalny stanik i mam wysoko piersi a wszyscy mowia ze mam dobre pushapy.wkurza mnie jak ktos tak mowi:(

Gość magiczna granica
to im pokaż jakie są naprawdę i bedzie im głupio :)

Gość czasem nie załóż stanika
albo stanik sportowy

Gość Elalaela
Heh co mam kazdemu cycki pokazywac?;D

Gość Elalalka
Nie mam az tak duzych piersi ale jestem bardzo szczupla i wydaje sie duzy do mojej sylwetki

Gość magiczna granica
nie każdemu, tylko tym co Cię wkuzrają i wątpią :D

Gość Elalalaka
Heh to wszystkim;)

Gość magiczna granica
no nie wszystkim, bo mnie nie ma w gronie tych znajomych i jestem poszkodowany :( :D Wszyscy tak mówią, bo albo Ci zazdroszcza albo chcieliby TWój biust zobaczyć, taka prawda i tyle hehe

Gość IWAAAJASA123
Olać ich :) Mnie się kiedyś koleżanka z podstawówki zapytała czy powiększyłam - jak kończyłam SP to byłam płaska jak deska, biust urósł mi dopiero jak poszłam na studia i zrezygnowałam z codziennych intensywnych treningów. Biedna myślała, że dziewczynki dojrzewają i rozwijają się tylko w szkole podstawowej :)

Gość Elkakakala
W podstawowce to ja tez plaska bylam.dopiero w 2kl gim mi urusl i odrazu wszyscy ze wypycham pushapami,masakra.jestem chuda to fakt bo nie moge przytyc:(a biust mam w genach po mamie jej siostry i babcia tez maja duze biusty w porownaniu do nich to i tak mam maly ale jak na moja figure to duzy sie wydaje mysle ze jakbym przytyla to jeszcze wiekszy by byl

Gość Evillee666
bardzo chuda??jestes w normie ja waze tyle samo i jestem centymetr wieksza a nie uwazam sie za chuda.

Gość Elalalada
No chuda wszyscy mi to mowia zreszta widze.wolalabym wazyc ok 55kg to by bylo ok

Gość możliwee
Oj tam, też mam taki zbity biuścik i może nikt nie komentuje, ale jak kupuje stanik to nie zdarzyło się, żeby ekspedientka nie zapytała oceniając rozmiar czy mam push upa teraz:P Mi tam to schlebia :D

Gość anorektyczna może jesteś
ja mam takie same parametry i zawzięcie dązę do 50 kg, nawet do 49 bo czuję sie grubawo

Gość Elkalaka
A mnie to wkurza heh.moja kumpela nie jest taka szczupla jak ja i ma malutki biust nosi pushapy ale nikt tego nie zauwaza i nie komentuje

Gość Elkakada
Ja tam uwazam ze np duzy tylek jest bardziej seksowny niz taki maly i wolalabym przytyc.teraz mam tam 90cm a wolalabym tak z 95

kup sobie pushupy porzadne np. z krisline i pokaz im, ze twoj biust moze byc jeszcze wiekszy i okraglejszy :P