Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiezdna Wojna

co podarować na 2 rocznicę ślubu

Polecane posty

Gość Kalinakala
viagre, bo piszesz że ma problemy ze sztywnością siusiaka i wisi mu jak parówka

Gość a6666666*
a może po prostu powiedz mężowi na ucho: Jestem bez majtek.

aj tam, to czasami ma bez okazji zastanawiam się każda rzecz będzie bezsensu, bo co pasuje do rocznicy slubu? myszka komputerowa? kubek? koszulka? bezsensu :o może upiekę po prostu jego ulubiony sernik?

Gość juiojssweq
zrób analek

Gość buj w hucie
zrob mu kupe na klate i zaspiewaj miedzynarodowke

kolacja będzie w naszej ulubionej knajpce może upiekę ciasto, kupię dobre winko, to jak wrócimy z restauracji będzie jak znalazł a do tego kupię mu jakiś drobiazg, no i ubiorę się ekstra seksi, wiem już w co :P

W co się ubierasz? :) Zbliżają się urodziny mojego- sporo już zaplanowałam, ale szukam inspiracji :)

kupiłam w hm taką fajną mini w szerokie pasy - czarne i takie brzoskwiniowe ubieram do tego czarne pończochy samonośne (oczywiście tak aby nie wystawały) do tego czarna bluzka bez rękawów, szpilki ta mini fajnie uwydatnia bioderka, jestem szczupła więc dobrze w niej wyglądam na pewno mu się spodoba, on uwielbia miniówy :-) tylko nie wiem czy włosy rozpuścić czy upiąć, ale to jeszcze zdecyduję

aaa urodziny też bym chciała kiedyś zrobić mu niespodziankę urodzinową, np. jakąs erotyczną ale zawsze, po prostu zawsze teściowie odwiedzają nas na kilka dni gdy mąż ma urodziny troche mnie to wkurza, ale rozumiem ich, że chcą być z synem w jego urodziny...

Właśnie w jego urodziny mamy obiad +grilla z rodziną i znajomymi, a wieczorem wracamy do domku :) Zabezpieczyłam się przed nalotami z życzeniami:) Wieczór mamy tylko dla siebie...

kurcze fajny ale rocznice dzisiaj mamy a ja dopiero lece kupic prezent :D no nic, zmykam na miasto, mam nadzieję, że coś wybiorę a później wracam i piekę sernik :) dzięki za rady, pa!

Gość kokospoko123
mamy euro... jako dodatek do prezentu mogłabyś mu sprezentować koszulkę nike reprezentacji :) na koszulki.com możesz nawet z własnym napisem zamówić, "super mąż" czy coś w tym stylu ;) fajna pamiątka i z rocznicy i z euro :D