Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatny -zgrabny -niesmialy

DELIKATNY , CZULY PLACZLIWY , marudny FACET

Polecane posty

Gość delikatny -zgrabny -niesmialy

lubicie kobiety takich ? spokojny , delikatny , placze czesto , maruda, narzeka, jeczy , marudzi, gruby , otyly jestem mam 38 lat nie mialem jeszcze dziewczny - tylko burdele agencje , nie chce mnie zadna na stale dlaczego ? czy wy durne kobiety tylko lubicie chamow prostakow napakowany , meski tatuowany ? a jak jest pleczliwy delikatny czuly to juz odpada? czesto placzliwy narzekajacy cale dnie fotel tv spokojny facet

Gość Mała Bejbe
"placze czesto , maruda, narzeka, jeczy , marudzi, gruby , otyly" Znień te rzeczy to znajdziesz kobietę :classic_cool:.

Są też kobiety, które są Twoim odpowiednikiem- ale jak się szuka super laski to kilka rzeczy trzeba zmienić :)

Nigdy w zyciu. Jako nastolatka raz mialam takiego, ktory roklejal sie przy kazdej okazji, i pisal rozpaczliwe placzliwe listy. Dlugo sie mna nei nacieszyl, heheheh :-D

"lubicie kobiety takich ? spokojny , delikatny (..)czuly (..) facet" Lubimy "lubicie kobiety takich ? (...) placze czesto , maruda, narzeka, jeczy , marudzi, gruby , otyly (...)tylko burdele agencje (...) pleczliwy (...)czesto placzliwy narzekajacy cale dnie fotel tv (...) facet" Nie lubimy.

Gość lamka 2
Sorry, ale az mi cisnienie sie podniosło. "a jak jest pleczliwy delikatny czuly to juz odpada? czesto placzliwy narzekajacy cale dnie fotel tv spokojny facet" Sorry, ze to mowie tak bez ogródek, ale po co kobiecie taki facet? No sam sie zastanów. Sluchanie narzekan moze wybitnie optymistycznego czlowieka tak zdolowac, ze przyprawi go o depresje. Cale dni fotel, tv no wybacz, ale co ja mialabym z takim facetem poczac, robisz w ten sposob za kolejny mebel w domu czy co?? Ja sama szukam faceta, ale oczekuje abuy przede wszystkoim byl moim wsparciem, aby mi pomagal, aby mnie bronil, aby byl fundamentem mojego domu i wlcale przy tym nie musi byc niespokojny czy inny cham. Zastanow sie, co zmienic w sobie, abys byl atrakcyjny (nie mowie tu o wygladzie zewnetrznym, chociaz tu tez warto troche sportu zarzyc, albo nawet nie troche) tylko o podejsciu do zycia. Zycze Ci powodzenia, zamiast sie rozczulac nad soba, to zacznij dzialac.

lubicie kobiety takich ? (...) placze czesto , maruda, narzeka, jeczy , marudzi, gruby , otyly (...)tylko burdele agencje (...) pleczliwy (...)czesto placzliwy narzekajacy cale dnie fotel tv (...) facet" hahahahahah, rewelacja :-D :-D idealny kandytad na wielka zyciowa milosc :-D :-D dziwne, ze kobity nie wala do Ciebie i Twojego fotela drzwiami i oknami :-D

a ty co gruba locho, siedzisz pewnie w brudnym dresie bo sie jeszce nie ubralas od rana, z brudnymi pazurami ze zdrapanym lakierem. idealna kobieta na milosc... hahahah.