Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marynkau7162

Sukienki i spódniczki na lato...Supermodne!

Polecane posty

Gość marynkau7162

Dziewczyny, Czuje sie w obowiazku podzielić się z wami informacja gdzie mozna znalezc mega tanie ciuchy ktore wpisuja sie w najnowsze trendy. Zakupiłam tą maxi i jestem zadowolona ;) Teraz powoli przymierzam sie do zakupu tej asymetrycznej. Goraco polecam, jak kupi nas wiecej to nawet cena spadnie! Tu macie dostepne modele:http://www.mergeto.pl/auctions?u=1839&pe=p ;)))

Gość kilkilkilki
Eejjj ta z przodu krotsza i z tylu dluzsza jest naprawde fajna. Idealna do sandalek na obcasie. Kupowalas juz u nich? Warto? Jak z jakoscia?

Gość marynkau7162
Jak juz mowilam to kupilam ta dluga w tym blado rozowym kolorze. Moim zdaniem jest sliczna. Swietnie sie nosi i dobrze wyglada. Jestem osobiscie wysoka wiec mnie dluga spodnica nie skraca ;)

Gość laskanebeska688
Mowcie co chcecie o spodniczkach...ale ta sukienka z odslonietymi plecami jest przesliczna. Jakby jeszcze ktos chcial ja kupic to ja chetnie dolacze do aukcji bo sie po prostu zakochalam! Jak cos to piszcie kto co i jak ;)

Gość MOHITOOO000000000
Osobiscie nie chodze za czesto w spodniczkach ale bym sie skusila na ta dluga. Ladna i pewnie wygodna