Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samara2056

JEŻELI MĘŻCZYZNA UWAŻA, ŻE NORMALNYCH KOBIET NIE MA!- zajrzyj tutaj!

Polecane posty

samara rozumiem ze tez jestes dziura i smiem przypuszczac ze krotko tu jestes i nie zdajesz sobie sprawy kogo pouczasz, wiec cie narazie oszczedze ;)

znow do mnie podbijasz ? musialas niezle sie zadluzyc, ale juz ci powiedzialem, nie bedzie ssaj nie bedzie ciagnij o tym to dziwko zapomnij ;) musisz sie obejsc smakiem slonko :)

"zadłużyc" hahahaha Koksik, zakładaj smyczkę nie marudź, miejmy to już za sobą bo potem chcę mecz pooglądać.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
' zadluzaj' a jak to do koorwy nedzy ma sie do calosci twojej wypowiedzi?:D

Gość hihih
zgadzam sie z autorka ale Ameryki to Ty nie odkrylas!

tobie moge zalozyc smycz, jak padniesz na czworaka i dasz glos suczko, a potem mozesz sobie obejrzec mecz, a w ogole o ktorej polska - rosja ? bo na silke jeszcze musze isc... a tak nawiasem przypierdalasz sie juz z rok i dalej masz nadzieje na peto do japy od lorda :D trzeba ci przyznac wytrwala suczka z ciebie, wiesz czego chcesz ;)

Koksik, załóż temat to przyjdę Cię ułożyć piesku, nie będziemy tutaj kaszany robić, autorka się napracowała.

nie ma normalnych ludzi dzis same kurestwo i wyrafinowanie ludzie mysla ze nie ma Boga ze kazdy moze ruchac sie z kazda !!! nie chciane dzieci samobujstwa aborcje

Gość hihih
i wyjasnie to lopatologicznie: Kowalski wybierajac partnerke patrzy na buzke , figurke itp a kompletnie nie pamieta o zasadach, wartosciach i inychch "duperelach". Nastepnie jeczy ze wszystkie takie beznadziejne szmaty hihihihihi buziaki chlopaki

Gość Samara2056
Lordzie Koksie fju fju aż taki staż debatowania w internetowym magazynie dla kobiet? Nieźle, nieźle. Pewnie wiele się można od ciebie nauczyć, co? :) Dziurę to może masz już na swojej klawiaturze, skoro tak intensywnie uczestniczysz w forach aby budować swoją wartość uniżając czyjąś. No i w głowie, skoro masz problem z ocenianiem :P

haha marne twoje uskutecznianie podchodow, co ty myslisz ze polece z toba na bajer sam na sam ewentualnie polece w trujkat z toba i tym kretynem fleshem ktory wierzy ze bog istnieje ? nie zrobie ci tej przyjemnosci ani zadnej innej piczko :) moze flash poleci z toba na bajer i bedzie ulegly bedziesz mogla w koncu swoje fantazje spelnic i go zdominowac, wyglada mi w sumie na taka mialka cipe wiec z bogiem badz bez ;)

samara jezeli chcesz podbic na bajer i swedzi cie tam w kroku i mazysz zebym cie podrapal to niestety musisz poczekac w kolejce, mam spory fanclub a aktualnie ostro dobija sie njcostam rywalizacja spora i ostra, ewentualnie rozstrzygnij to z nia jak nie chcesz czekac bo blokuje kolejke ;) buziaki

hahaha, co on żre za psychotropy? dzisiejsi studenci... Koksik, wracając z siłki kup mi cytrynowego lecha na mecz i już się nie dąsaj, będzie fajnie. :)

mowisz bedzie fajnie, czyli dasz sie odziac w smycz na czworaka i wylizesz mi dupe po treningu ? okej mow gdzie wpasc z tym browcem :D bedzie fajnie tak jak mowisz

wszystko zależy od ciebie, czy potrafisz mnie wprowadzić w odpowiedni nastrój. tylko pamiętaj, że będziesz na moim terenie, więc nie wiadomo, kto w obróżce skończy...

ty tyton skoncz pierdolic i przygotuj sie lepiej do dzisiejszego meczu bo jak zjebiesz to ci ta pilke w dupe wsadze i kaze rosj strzelac karniaki...

Gość Samara2056
uhuhu o zgrozo, co za bunt koksie! taki pojazd z pewnościa sprawia, że każdy od razu skuli potulnie głowę i przyzna ci racje Koksie! :D :D taka kontrowersyjna postać jak ty wprawia to forum nastrój grozy i lęku przed psychicznym strzałem w twarz buehehehe :D a mówią, że inna galaktyka nie istnieje :D:D:D

jak to kto twoj pan i wladca lord to ten ktory wyzwolil cie z domu nie woli, ten ktory zmartwych wstal po 3 dniach i to ten sam ktory zamienial wode w wino a dzis zamieniam cie w kupe gowna i gnoje zrownujac ludzi z chlewem tak tak wiem moje wypowiedzi maja niski poziom ale to ja siedze w niebie i leje na was z gory i to wy to nazywacie deszczem to co ze jestem po podstawowce :P

Gość Samara2056
Ja myślę, że już od teraz tego pana koksa można zacząć ignorować i przestać zwracać uwagę na jego każdy kolejny post. I kontynuować pierwotny temat. :)

samara bunt maszyn :D ty tak ironizujesz tu sobie a mimo to wdajesz sie ze mna w dyskusje skoro jestem taki nudny i nie wywieram zadnego wrazenia to po co dalej sie do mnie przypiepszasz ? moze zeby bylo ciekawie pojdziesz w sline z niewyzyta njcostam :)

biedny Koksiku, już się zestrachałeś, że jak zwykle nie podołasz realnie z kobietą, tak to jest po koksie: miękisz smętus dyndus