Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigg tits

JESTEM DO NIEJ PODOBNA-KOBIETY MNIE NIENAWIDZĄ

Polecane posty

Gość bigg tits

FACECI KOCHAJĄ nie mam tylko takiego zadu i jestem wyższa a teraz czekam na jechanie po mojej osobie http://www.google.pl/imgres?q=kim+kardashian+stroje&hl=pl&biw=1366&bih=663&tbm=isch&tbnid=shVnL2-1rBUXmM:&imgrefurl=http://www.zeberka.pl/art.php%3Fid%3D13890&docid=0_09mtkM1EfiLM&imgurl=http://www.zeberka.pl/img/el/mf/908.jpg&w=310&h=414&ei=9kLXT4T7DMLQ0QX0hZC0BA&zoom=1&iact=hc&vpx=586&vpy=82&dur=1592&hovh=260&hovw=194&tx=131&ty=169&sig=115027540837351827606&page=2&tbnh=148&tbnw=111&start=30&ndsp=36&ved=1t:429,r:30,s:30,i:258

Gość Molesciak
Jeszcze jedno dilowanie rąk nie brudzi Dzięki wszystkim za towar który nigdy się nie nudzi

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Ja tam jej wcale nie nienawidze

Gość bigg tits
Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Zreszta jest wiele ładnych i pieknych kobiet ( ja uważam ,ze jestem ładna ) ale jakby im wszystkim zazdroscic to można by było zwariować

Gość bigg tits
http://www.google.pl/imgres?q=kim+kardashian+fryzury&hl=pl&biw=1366&bih=663&tbm=isch&tbnid=CaOEbOxSfgMenM:&imgrefurl=http://www.fryzury-happyhair.pl/fryzury-gwiazd/%26zoom%3D964&docid=fcxo_tAyxHYAdM&imgurl=http://ucesy-sk.happyhair.sk/celebrity_img/thumbsa/kardashian1j510.jpg&w=240&h=350&ei=00PXT6SfHNKGswaSgb3LDw&zoom=1&iact=hc&vpx=174&vpy=278&dur=668&hovh=271&hovw=186&tx=53&ty=138&sig=115027540837351827606&page=1&tbnh=135&tbnw=97&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:20,s:0,i:146 tu też mi pojedzcie już nawet nie zwracam uwagi na przykre slowa kobiet na ulicy ich wzrok NIECHCĄCE popchnięcia i wyzwiska od szmat bo ich facet na mnie spojrzał

Gość prawda kobieca
kjojik to dalej mieszkasz w tym rzeszowie?

Gość fifetka1
Kim akurat ma fajny zadek. Jak wygląda Kim, to my wiemy, czas udowodnić swoją fotką, że jesteś do niej podobna. Będziemy obiektywni :)

Gość dzownka nie macie...
to musisz mieć jakieś Hinduskie korzenie :P

Gość bigg tits
mam faceta dziecko mam gdzies innych facetów także tych zajętych kobiety reagują na mnie agresywnie już już sie nawet nie maluje nie chodze z cyckami na wierzchu ani w miniówach może to przez jaj osobe i to co robi ja jestem znienawidzona

Gość bigg tits
moja babcia jest hiszpanką

No cóż... pewnie gdybym cię zobaczyła to poczułabym ukłucie zazdrości, ale na pewno nie ziałabym nienawiścią ;-) Byłaby to raczej myśl typu "ale ładna, też bym chciała tak wyglądac". Jednak coś jest w tym co piszesz. Nieraz moje znajome na widok atrakcyjnej dziewczyny obgadywały ją i wyzywały od k... mimo że jej nie znały. Zawiśc???

Gość fifetka1
Zazdrościłabym ci, gdybym cię widziała, a to że piszesz że jesteś do niej podobna, to jest jedynie twoje osobiste zdanie, naprawdę może się okazać że jak wstawiłabyś tu swoją fotkę, to byłabyś podobna do Agaty Młynarskiej :) zatem czekamy na zdjęcie. Serio jestem ciekawa twojej urody.

Gość Kim faktycznie jest bardzo
ładna ,ale smieszy mnie to ,ze kolejna ,,piekna" i nieszczesliwa z tego powodu sie zali na kafeterii.. żałosne..

albo takie co pisza ,ze maja ze 40 lat ,a wygladaja podobno na 18 i sa bardzo nieszczesliwe z tego powodu... tak.. albo jedna sie zaliła ,ze chcialaby być brzydka ,ale jest tak piekna ,ze to nie mozliwe.. jasne

a poza tym to ,ze sie kogoś jakoś przypomina nie znaczy ,ze jest sie tak samo ładnym jak ten ktoś bo można być o wiele brzydszym . POdobienstwo w pewnym stopniu o niczym nie swiadczy jeszcze wiec wstaw swoich pare zdjec to ocenimy

Gość fifetka1
To tak jakbym wstawiła tu zdjęcie Pameli Anderson i przekonywała Was że jestem jej kopią :-O ale udowadniać nie zamierzam. Jaki sens ma taki temat?

Gość bigg tits
dziwne żebym była podobna do niej i do mlynarskiej jednoczesnie bo to 2 skrajnie różne wyglądy kobiety słyszałam pare razy że przypominam nicole scherzinger więc raczej do młynarskiej mi daleko

Gość diwqedwedewd
Mam piekna koleżanke co jest modelką , faceci na nia lecą ,a ma koleżanki i jest ogólnie lubiana. Kobiety też nie raz ją chwalą ,ze jest śliczna nie tylko faceci . sa kobiety zawistne ,ale bez przesady

Gość diwqedwedewd
Poczytaj sobie na pudelku np jak kobiety komentują te naprawde ładne np Marte żmude trzebiatowska albo nicole scherzinger wiekszośc komentarzy jest bardzo pozytywna wiec chyba masz wygorowane mniemanie o sobie ,albo szukasz usprawiedliwienia ,ze jestes nielubiana

Gość do nijun
po jakiego ma wstawiać zdjęcie i po co niby zakladac taki temat jak i zaraz ją zjedziećie jak szmate po co taki temat?może idiotki które zabijaja wzrokiem na ulicy troche sie ogarną i jeśli do kogloś mają mieć pretensje to nie do innych kobiet ale do swoich facetów sama lubie spojrzeć na ładną kobiete i raczej podziwian ich urode ale znam kobiety które naprawde mogłyby zrobić takiej krzywde z zawiści zazdrości bo ktoś ładniejszy bo mąz się na nią wgapia odwraca głowe komplementuje a je krew zalewa

Gość ...masakra...
Jedno pytanie do autorki:chwalisz się czy żalisz?:)

Gość bigg tits
jak mogr być lubiana czy nie przez osoby które widzą mnie pierwszy raz w życiu?mieszkam w mielnie pełno tu turystów i to własnie od obcych ludzi doświadczam przykrości kiedys jakas dziewczyna złapała mnie za włosy bo jej chłopak sie na mnie gapil tylko dlatego stałam bokiem udawałam że go nie widze ale dla niej to i tak było za dużo ogólnie jestem lubiana w moim gronie przyjaciół i nie ma żadnego problemu mi chodzi o obce kobiety które wykrzywiaja się na mój widok

Gość diwqedwedewd
tu obce kobiety sie wypowiadaja na temat jej urody . Bo na kozaczku raczej wielu facetow nie spotkasz . poczytaj sobie

Gość bigg tits
i to nieraz one bez wstydu skrepowania nachalnie zaglądaja mi w cycki odwracaja za mna głowy komentują faceci tylko zerkną a one robią to jak jakies zbooki

Gość BIZONick
scherzinger bez makijażu wygląda jak stara baba

Gość Jasieńka
Jeśli epatujesz seksapilem wyuzdaniem to się nie dziwię. Ale są piękne skromne kobiety nie mówiące spojrzeniem podziwiaj mnie podziwiaj

Gość fifetka1
"dziwne żebym była podobna do niej i do mlynarskiej jednoczesnie bo to 2 skrajnie różne wyglądy kobiety słyszałam pare razy że przypominam nicole scherzinger więc raczej do młynarskiej mi daleko" Pozwól że ja to ocenię :) Ok? No to jak z tą fotką. Aż dziw bierze że kobieta tak piękna wstydzi się pokazać tu swoje zdjęcie. Czyż to nie podejrzane??? Rrzeczywiscie musisz być do niej "podobna" :D

Gość Inimeg24
a co w tej Kim takiego fajnego? Nigdy mi sie ona nie podobala. A autorka ma za wysokie mniemanie na swoj temat. Pewnie za klawiatura siedzi jakas podstarzala mamuska ktora robi z siebie w sieci sex bombe. HeHe... Nie kazdy facet ma taki gust i nie kazda kobieta jest zazdrosna o plastiki z okladek. Pozdro....