Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wiosennej mamy!

do wiosennej mamy!

Polecane posty

Gość przedział dla matki z dzieckie
Ten drugi link to jest tlk. W tlk to jest zwykły przedział jak każdy inny, ma tylko oznaczenie na drzwiach, nie ma przewijaka ani nic takiego, ale o tym już Ci autorka pisała. W TLK PRZEDZIAŁ DLA MATKI Z DZIECKIEM TO NORMALNY PRZEDZIAŁ JAK KAŻDY INNY.

Bo Icc i tlk to jest teraz jedna spółka.

Gość ghjvvb
rozumiem teraz, dzieki za pomoc!

Spoko, próbowałam jak najwyraźniej, bo rozumiem, ze jak ktoś nie jeździ zbyt często pociągami, to może nie wiedzieć :) Dla mnie akurat pociągi to drugi dom, spędzam w nich wieeeeleee godzin - dojeżdżam z trójmiasta do Warszawy na uczelnię, więc w każdą niedzielną i piątkową noc jestem w pociągu, spędzam tydzień w akademiku i na weekend do domu....

Gość ghjvvb
no własnie a dla mnie pociag to inna rzeczywistosc:) na palcach jednej reki mozna policzyc ile razy nim jechałam:) a w szczegolnosci jak rozwazamy wycieczke z 8msc synkiem na drugi koniec Polski to chciałabym wszystko wiedziec...

Jedźcie na noc i najlepiej żeby bez prZESIADED NA STRONIE SITKOL MOŻESZ SOBIE SPRAWDZIĆ OZKŁAD JAZDY, UTRUDNIENIA NA TRASIE ITP.

O kurcze CAPS mi się włączył - sorki ;) Ważne jest żebyście nie nabrali niewiadomo ile bagażu w rekę - lepiej plecaki, 8 miesięczne dziecko to najlepiej wziąć nosidełko ergonomiczne lub chustę, jeśli pije mm to weź termos z gorącą wodą i butelkę 1,5 l z przegotowaną zimną - będzie do rozrobienia mleka i do opłiukania butelki, bo absolutnie nie płucz w wodzie która leci z kranu w pociągu.

Gość ghjvvb
hehe synek ciagnie cyca wiec problem z głowy a do tego mi spi cała noc:) co do bagazu to wiem bo rok temu jechałam w 7msc ciazy tez nad morze wiec wiem jak to jest:) maz wział wszystko na klate ja niosłam tylko torebke a w niej chusteczki, portfel i moje tabletki:)

Gość do wiosennej mamy!
Up jesteś?

O dziekuję Ci bardzo za info bo ja wlasnie ogladam pogode i mnie ciarki przechodza. Deszc, chmury brrr.... Ale moze sie to zmieni te długoterminowe sa malo wiarygodne. U nas na razie leje okropnie od jakiegoś czasu i nie widać przejaśnień. My jedziemy autkiem. Choć nie wiem jak się zabierzemy ze wszystkim. Dziś to trzeba poupychac. Ojjjj... :)

Autorko napisz, prosze, czy fajnie w tym Ustroniu ;) Są jakieś wieksze sklepy? Jakieś atrakcje dla dzieci typu wesołe miasteczko, suche baseny z kuleczkami, basen itd? Znaleźliście coś ciekawego? Wasze dziecko jeszcze male ale moze Wam sie coś w oczy rzucilo podobnego :) Bo jak bedzie padac i plaża nie będzie wchodziła w grę to trzeba by poszukać jakiś atrakcji :)

Gość do wiosennej mamy!
Ale pogoda nie jest zła. Może trochę chłodno, ale to normalne na początku czrwca. Ogólnie nie padało jakoś dużo. Sporo chmur i wiatr. Jest basen na którym można się kąpać również na zewnątrz, ale na razie trochę dla nas za zimno, wolimy w środku, co mnie zdziwiło nie wymagają czepków. ze sklepów to koło poczty jest market i jest biedronka blisko plaży :) Potem to w kołobrzegu najbliższe sklepy, bo w tych małych to drogo jak pierun. Kulek tutaj raczej nie ma - ale nie rozglądaliśmy się, aż tak bardzo za tym, bo my mamy 6 miesięczne dziecko, więc za małe. Jest stadnina koni w melechowie - fajnie, mąż sobie pojeździł, potem on zajął się małą i ja tyochę pośmigałam. Jest wesołe miasteczko w centrum. Jest mnóstwo straganów, jest kino. Ogólnie jest co robić mimo, że niby małe, ale są atrakcje no i mimo, że sporo już osób tu przyjechało, to nie ma ciasnoty. można spokojnie na plaży się rozłożyć :) My właśnie wróciliśmy na obiad z plażowania :)

Gość do wiosennej mamy!
A i jeszcze z ustronie do sianożęt jeździ taki ciągnik przebrany za ciuchcię, to jak dla starszych dzieciaków, to super zabawa.

O dzieki Ci wielkie :) Kino, basen to juz jakas atrakcja jakby nam się rozpadało :) W takim razie życze udanej końcówki wakacji! Idę się pakować bo jestem z tym lekko do tylu (ze tak to delikatnie ujmę) ;)

Gość do wiosennej mamy!
A i jeszcze jest jak lubicie - kort tenisowy, ale to na pogodę i kręgielnia na basenie - to na deszcz :)

Gość do wiosennej mamy!
Dzięki i my Wam też życzymy udanych wakacji :)