Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CharlotteY

faceci każdej mówią to samo-wpisujcie przykłady.

Polecane posty

Gość CharlotteY

Dziewczyny! Zauważyłam, że od facetów z którymi się spotykałam słyszałam dokładnie te same stwierdzenia. Nie wierzę w ich szczerość, domyślam się, że mówią to każdej skoro tak łatwo przychodzą im wyznania po krótkim czasie. Wpisujcie przykłady tekstów, które powtarzają Wam kolejni faceci, zdemaskujmy katalog ich żenujących tekstów których trzeba się strzec. zaczynam: -kocham cię (powiedziane po krótkim czasie) -nigdy nie mógłbym cię skrzywdzić/zdradzić -nigdy nie miałem tak pięknej dziewczyny

mi każdy mówił co innego, bo ja lubię inteligentnych, oryginalnych i kreatywnych.

Gość katarzynnkaa
Ja słyszałam od wielu takie teksty: - nikogo tak nie kochałem - z nikim mi się tak nie rozmawiało jak z tobą - będziemy bogaci - nie ma drugiej takiej/jesteś wyjątkowa/jedna na milion/inne kobiety są głupie i puste Kilku powiedziało: - zabiję się, jeśli mnie zostawisz

- wyzej dupe dziwko - chaczysz zebami - nie gryz tylko ssij - z dupy do japy robi tak kazda potwierdzone info od kolezanek ;)

Gość CharlotteY
' nie ma drugiej takiej/jesteś wyjątkowa/jedna na milion/' o tak, to tez slyszalam. aż dwie na milion na kafeterii, coż za przypadek:D

Gość katarzynnkaa
a w seksie: - widzisz jak mnie podniecasz? - żadna mnie tak nie podniecała - żadna tak nie robiła loda

Gość CharlotteY
-jesteś moją najlepszą kochanką

ja na fecetów powtarzajacych frazesy nigdy nei leciałam, nudzili mnie, faceci ktorymi sie interesowalam, zawsze cenili jakąś czastkę mnie i komplementowlai ją :)

Gość CharlotteY
ale na to na maksa mi się podnosi ciśnienie: -nie mam przed tobą żadnych tajemnic i wtedy wiem, że jeszcze ku*wa się zdziwię :/

Gość katarzynnkaa
Tylko że ja nie uważam, że kłamali (prócz tego "zabiję się"), wiem że mnie naprawdę kochali i mówili to szczerze. Ja też im wtedy szczerze wyznawałam miłość.

Gość CharlotteY
fiku mikuuu, u mnie dopiero obecny zaczął działać tak jak piszesz, czyli docenia aspekty, których nie docenili dotąd inni, wiedzę i intelekt, ale czasem i frazesem poleci :/ a ja az nie wiem co powiedziec bo jestem zbyt zajeta mysleniem ilu przede mną to mówił :/

Ja raczej nie mam dużego doświadczenia, jeśli chodzi o relacje damsko-męskie. Było jednak kilku, którzy próbowali mnie poderwać mówiąc, że mam ładne oczy. Jest to stary banał. Tym bardziej nieprawdziwy, że mam małe oczy i muszę je mocno pomalować, żeby nabrały jakiegokolwiek wyrazu.

Gość katarzynnkaa
Jeśli chodzi o podryw i komplementy to słyszałam takie: - co twoi rodzice robili, że zrobili Cię taką ładną? - jak to możliwe że taka dziewczyna jest sama? - pewnie chłopaki szaleją za tobą - twój przyszły mąż będzie miał duże szczęście (ten tekst słyszałam chyba z milion razy :O )

Gość 16168134381
a kobiety "szczerze mówią" ufam ci, tak och ufam Ci ...ale muszę cię sprawdzać ... sam rozumiesz :D oraz - nie liczy się dle mnie TWój portfel i auto .... ale dobrze że to masz, bo mogłabym sie odkochać :D

Gość wejheeerland.
- masz coś w sobie wyjątkowego :O - masz to coś w oczach te teksty słyszę najczęściej :O

Gość wejheeerland.
'' -jak to możliwe że taka dziewczyna jest sama? - pewnie chłopaki szaleją za tobą'' to tez :O

Gość katarzynnkaa
jakieś komplementy jednak ci faceci muszą mówić, prawda?

Gość wejheeerland.
tak jednak trochę kreatywności nie zaszkodzi ! :O

ja ostatni zrobiłam faceta w bambuko :D powiedizął mi, że mam ładne oczy a ja na to zasłoniłam je ekami i pytam, a jakiego koloru? :D i nie zgadł :D 🖐️

Gość wow zrobilas
na nim piorunujace wrazenie :O🖐️

Gość mi ostatnio napisal..
jestes miloscia mojego zycia..ale nie polknelam tego:P

on juz nie jest taki mlody..ale ja nie daje sobie kitu wciskac:P

Gość aaaaaaaaaagava
:D "jesteś niezwykła" "kocham cię" (barrrrrdzo szybko) "jesteś miłością mojego życia" "tylko z tobą tak dobrze mi się rozmawia/ tylko tobie moge ufać/ tylko tobie o tym mówię" "miałem tylko 2 kobiety, i obie mnie oszukały" (a miał z milion pięćset i każdej to samo gadał xD ..bo kilka poznałam osobiście xD :D ) wtedy to łyknęłam :O ale byłam naiwna i ufna.. teraz mam duuuży dystans do takich właśnie hasełek i jak ktoś zaczyna pierrrrrdolić w ten sposób -to wiadomo że leci z pamięci ;) a nie z serca :D

ja i kompleksy,nie wiesz co piszesz nie znasz mnie..smieje sie z jego wyznan bo to dupek skonczony,piszac mi to uganial sie za inna jak pies za suka,myslac ze jestem taka naiwna,wiec kto ma kompleksy raczej on:P

Gość CharlotteY
a co w tym dziwnego, ze nie polknela tego tekstu? naprawdę, zwłaszcza, że facet to NAPISAŁ. o miłosciach zycia to mozna mowic (!) i to po dluzszym czasie, a nie w fazie zauroczenia i motylkow w brzuchu/ucisków w spodniach

i jak słyszę, ze facet nei am szczęścia w miłosci, bo wszystkie kobeity wykorzystuja jego dobre serce to wieję od razu :D

aaaaaaaaaagava "jesteś niezwykła" "kocham cię" (barrrrrdzo szybko) "jesteś miłością mojego życia" "tylko z tobą tak dobrze mi się rozmawia/ tylko tobie moge ufać/ tylko tobie o tym mówię" "miałem tylko 2 kobiety, i obie mnie oszukały" (a miał z milion pięćset i każdej to samo gadał xD ..bo kilka poznałam osobiście xD ) wtedy to łyknęłam ale byłam naiwna i ufna.. teraz mam duuuży dystans do takich właśnie hasełek i jak ktoś zaczyna pierrrrrdolić w ten sposób -to wiadomo że leci z pamięci a nie z serca dokladnie,puste slowa jak i facet:D