Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ouityerty

Czy wszystkie ladne,atrakcyjne dziewczyny sa takie wyniosle,zadufane w sobie?

Polecane posty

Gość ouityerty

uwazajace sie za niewiadomo co,czesto zbyt pewne siebie i wyrachowane?co sadzicie w tej kwestii?

Niekoniecznie. Niektórym może się poprzewracało w ich ślicznych główkach ale są też piękne, mądre i sympatyczne dziewczyny.

Gość Lachariel
o tak są:)

Gość jesteśmy pewne siebie
bo mamy do tego prawo. Jesteśmy ładne i każdy by nas chciał. To my wybieramy, to my rozkładamy tu karty. Jak coś nie pasuje to startuj do paszkwila jakiegoś!

a czasami poprostu może sprawiają takie pierwsze wrażenie a jakbyś poznal bardzie okazaly by sie przesympatyczne:) troche starań i chęci:P

Gość CharlotteY
'Jak coś nie pasuje to startuj do paszkwila jakiegoś!' a ty startuj do słownika koleżanko :D Cóz, jako przedstawicielka ładnych dziewczyn odpowiem tak: jesteśmy wyniosłe nie bardziej niż brzydule, tylko, że brzydule są wyniosłe po cichu-żadna nie powie "on jest dla mnie za brzydki/głupi" a każda tak myśli, bo zwłaszcza brzydka dziewczyna chce przystojniaka. My jesteśmy wyniosłe wobec facetów zachowujących się jak świnie, podczas gdy zdesperowane, brzydkie laski trwają przy takich mysląc, ze juz nic lepszego ich nie czeka. Nigdy nie zdarzyło mi się być suką dla porządnego, miłego, uczciwego faceta, nawet jesli go nie chciałam. Dla chamów bywam niemiła i chamska, bo na to zasługują i nie boje się, że któryś wyjedzie mi z tekstem o paszczurach bo wiem jak wyglądam :D

Gość brzydki zwyczajnie
CharlotteY-ile masz lat?

Gość dfwfrw3re
ZAZWYCZAJ TAK MAJA. gORSZE SA JEDNAK TE KTORE SA PZECIETNE A MAJA SIE Z ANIE WIADOMO KOGO. MAM KKOLEZANKA KTORA JEST ATRAKCYJNA DOPIERO PO BRZEROBIENIU W FOTOSZOPIE. ONA UBIERA SIE WULGARNIE TJ CYCKI I DUPA NA WIERZCHU I JEST RZADNA TYLKO KOMPLEMENTOW , NIE DAJ BOZE GDY POWIESZ JEJ COS ZLEGO WTEDY WYCHODIZ NA ULICE PATRZAC JAK REAGUJA MEZCZYZNI WTEDY TO WIE ZE KOLEZANKA Z ZAZDROSCI JEJ ZLE MOWILA. NOSZ QRWA NA SZCZESCIE TAKICH KOLEZANEK NIE MAM PROCZ NIEJ OFKORS

Uroda nie ma nic wspólnego z zadufaniem. Najbardziej zadufane dziewczyny jakie znam są średnio, delikatnie mówiąc, atrakcyjne.

Gość bezznaczenia___
Wiadomo każda dziewczyna chce jakos wyglądać. Problem tkwi chyba w czymś innym. Niektóre chcą swoim wyglądem zagłuszyc wszystkich i wszystko i swoją wyniosłością. Nie wysłuchają kogoś do końca i na tej podstawie wybudują swoje zdanie tylko od razu pokazują swoje madrości czasem tak beznadziejne ze aż kłuje. Takie dziewczyny to chyba są raczej średnio mądre a bym powiedział gorzej.