Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmkkkjhgfds

NIZSZY FACET OD KOBIETY

Polecane posty

Gość mmmmmkkkjhgfds

mam pytanie do osob ktore mialy okazje byc lub moze sa nadal w zwiazku z nizszymi od siebie facetami. mowie tu o roznicy od kilku do 10 cm.. zastanawiam sie jak to wyglada w lozku.. podobno wzrost sie wyrownuje w lozku, tak sie mowi, ale czy na pewno i niby w jaki sposob? pytam sie bo poznalam nizszego od siebie faceta.. o 5 cm. jest tez raczej szczuply. ja tez jestem szczupla ale nie patyk i swoje ksztalty mam.. i tak ogolnie on mi sie podoba, zwlaszcza pod wzgledem charakteru ale tak sobie mysle ze jakby mialo dojsc do zblizenia miedzy nami jak by to wygladalo, czy dobrze bymsie czula przy nim a on przy mnie? nie wiem.. wiec jak ktos mial taka sytuacje to prosze o wpisy :)

Gość mmmmmkkkjhgfds
nie jest super przystojny. wyglada zwyczajnie ;) ale jest baaardzo mily, opiekunczy i dobrze sie rozumiemy. na razie to przyjazn ale mowi mi ze ona chcialby zeby to bylo cos wiecej niz przyjazn a ja sie zastanawiam czy to dobry pomysł wlasnie pod tym 'lozkowym' wzgledem ;p

Gość mmmmmkkkjhgfds
dodam jeszcze, że jestem karłem, a on ma na imię Azor

Gość mmmmmkkkjhgfds
no tak jak myslalam ze oprocz beznadziejnych podszywow nikt mi nie odpisze.. wiem ze malo jest takich par ;p

Gość ko,flk,;ld
taaaa, szczególnie śmiesznie to wygląda jak facet ma niżej dupe niżdziewczyna, myśle sobie wtedy że musi sie doniego pochylić :classic_cool:

Mój facet ma 165 cm, a ja 173 cm. Dogadujemy się wspaniale, a w łóżku nawet nie myślimy o wzroście, bo wszystko wtedy odchodzi w dal ;)

Gość mmmmmkkkjhgfds
agiantka prosze, napisz dokladniej jak to wlasnie w lozku wyglada?? np nie jest ci dziwnie jak drobniejszy od ciebie facet kladzie sie na ciebie? ze masz dluzsze nogi od niego?, wikesze stopy, ze w ogole czujesz sie wieksza.. bo o to mi chodzi, jak ja np siedze czy stoje czy ide sobie z nim, to mi nie przeszkadza jego wzrost, ani mój ale w lozku gdzie kobieta lubi sie poczuc bezpiecznie a nie jak z malym dzieckiem? jak to jest...

Gość może jestem dziwna
ale wogóle nie widzę w niższych od siebie facetach partnerów. Kompletnie nie pociągają mnie niżsi mężczyźni... Lubię chodzić w szpilkach, lubię czuć męskie ramię/oparcie, przytulić się do "klaty", psychicznie czuję się wtedy bezpieczniej. Śmieszą mnie takie pary, kiedy dziewczyna "góruje" nad chłopakiem, jeszcze jest od niego szersza i wyglądają jak matka z synkiem ;-) Może w łóżku doznania jak najlepsze, wkońcu ponoć każdy facet ma tyle samo wzrostu ;-) ale jednak nie wyobrażam sobie seksu z takim filigranowym chłopczykiem, jeszcze piszesz, że ma mniejsze stopy... Charakter na pewno jest najważniejszy, postawa, itp., ale ja się cieszę, że nie poznałam niższego mężczyzny - miałabym poważny problem, bo przy niskim czuję się jak Guliwer ;-)

Gość mmmmmkkkjhgfds
no tak, ja tez tak mowilam do tej pory ale dopoki nie poznalam jego.. i wiem ze zdecydowana wiekszosc jezeli nie prawie wszystkie kobiety tak mysla, ze chca wyzszego i koniec. dlatego pytam sie bo moze jednak jest tu ktos kto ma na odwrot i moglby opisac jak to jest z wlasnego doswiadczenia ale jakos na razie jedna osoba sie wpisala i to tak skrotowo tylko..

Gość przemyyyykowaaa
hej :) ja jestem właśnie w takim związku, mój facet jest niższy o jakieś 7-10 cm, nie wiem ile dokładnie, w każdym razie to nie istotne bo kwestie wzrostu już dawno temu omówiliśmy i wszystko gra, akceptujemy siebie nawzajem a nawet dostrzegamy plusy ;) jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, to szczerze Ci powiem, że właśnie w łóżku najbardziej się czuję taka malutka :) jestem lekko przy kości, nie jakaś bardzo gruba no ale kawał babki ze mnie, mój facet jest raczej szczupły ale nie chuderlak, w każdym razie no jestem od niego raczej większa ciałem też, dłonie mam mniejsze i stopy też niż on, a poza tym wszystko dłuższe ;) i w łóżku właśnie mogę się tak fajnie skulić i wtulić w niego, jak mnie przygarnie do siebie silnym ramieniem to się czuję najbezpieczniejsza na świecie, inna sprawa jest też taka że choć tego po nim nie widać to bardzo silny i dość wysportowany facet, nie żaden koks, ale sierotą też nie jest, przez co dla mnie jest bardzo męski i pociągający :) jeśli chodzi Ci konkretnie o seks, to wzrost nie ma żadnego znaczenia, ok jeśli on leży na mnie to moje nogi są troszkę dłuższe, ale serio nie zwracam na to uwagi i ani mi to przez myśli nie przejdzie :D jeśli chodzi o inne pozycje, też nie ma problemu, od tyłu, na łyżeczki, na pieska itd.. jest tak samo jak z facetem mojego wzrostu i większym, w ogóle nie mam poczucia, że on jest mniejszy czy coś bo jak mnie złapie tymi cudnymi, silnymi dłońmi to właśnie ja się czuję krucha i drobna :) także, tak po kobiecemu szczerze poradze Ci, że jeśli różnica wzrostu nie przeszkadza wam na co dzień, macie w dupie opinie innych i świetnie się czujecie w swoim towarzystwie, lubisz go, ma fajny charakter, rozśmiesza Cie, jest czuły i troskliwy to na prawde warto dać mu szanse, bo w łóżku jak to się mówi, wszystko się wyrównuje :)

Gość stella...
ale to nie ma znaczenia w łóżku

Gość huihiul
Powiem wam, ze tylko w Polsce ludzie tak panicznie boja sie reakcji innych, mysla co ludzie powiedza. W Polsce nigdy nie adorowal mnie nizszy facet, za to za granica zdarza sie to notorycznie. Mam 176cm, a Francuzi za wysocy nie sa, ale za to sa pewni siebie i dla nich to zaden problem, ze dziewczyna jest pare cm wyzsza.

Gość Polański też kurdupel
z tym tylko, że nie każdy facet jest słynnym reżyserem.

Gość bbbbbbbbbbbbhhhh
heh dobre z tym polanskim. ale to prawda z tymi francuzami, do mnie tez nie raz nizszy ode mnie francuz 'startowal' hah ale dla mnie oni sa za bardzo natrętni chociaz z drugiej str jak cie omiotą wzrokiem to od razu czujesz sie piekna, polaczki tak nie potrafią :/