Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja_27ryb

podnieca mnie widok mężczyzn z dużym przyrodzeniem

Polecane posty

Gość maja_27ryb

lubię oglądać filmy i zdjęcia z takimi panami. Nie wiem czy to jest normalne, bo kobiety na ogół nie są wzrokowcami. A mnie to podnieca do tego stopnia, że często wchodzę na różne serwisy i wyszukuję tylko facetów z wielkimi pałami. Mam faceta z małym penisem, seks z nim jest ok, ale na prawdę podniecić potrafi mnie tylko widok dużej pały.Osobiście nigdy nie miałam faceta z ponadprzeciętnymi rozmiarami, co tym bardziej mnie nakręca. Łapię się na tym, że muszę pomyśleć o dużym fiucie podczas seksu, zeby mieć orgazm. Czy któraś z Was też tak ma?

Gość facet7cm
głupi temat

Gość mateusz.koolas@wp.pl
oooo widzę że foto było ale admin wykasowal. Duży drągal był. @ puszki po coca-coli. Że ma siłę się podnieść. Dużo krwi musi wchodzić heheh. Ja to 18cm.

było pod nickiem facet7cm.

Gość facet7cm
ja niczego nie wstawiałem

było zdjęcie, ja widziałam :) A puszka coca-coli ile ma długości? ja niestety nie mam zdjęcia penisa mojego chłopaka, ledwo mi zmierzyć pozwolił , a co dopiero foto zrobić..

Gość dfdgdfgdfgsdsd
Większość ludzi to wzrokowcy, ale część kobiet udaje, że tak nie jest z miłości do kasy, którą mają zwykle starzy faceci.

Gość facet7cm
to nie było moje foto

facet7cm, jak nie napisałem że Ty dałeś tylko że pod Twoim nickiem był jakiś waldek czy coś podobnego i dał linka swojego wacka jak mu stał i przy nim były 2 puszki coca-coli

Niekotre kobiety, ktore sa z facetami o małych gabarytach same siebie oszukują , ze wielkosc nie ma znaczenia i, ze jest im dobrze :)