Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashantii28

jakie pozycje polecacie, gdzie facet moze swobodnie piescic dlonia lechtaczke?

Polecane posty

Gość ashantii28

niestety przez sam stosunek nie dojde, musze dodatkowo byc stymulowana raczka przez niego. Na jezdzca jest mi dobrze ale on dlugo w tej pozycji nie moze bo go za bardzo podnieca, to samo na pieska, Poleccie jakies inne pozycje gdzie swobodnie bedzie mial dostep reka do lechtaczki.

Gość mala111111111111
na boku kolezanko super pozycja

Gość ashantii28
na boku ale chyba ja z noga do gory? bo inaczej jak sie dostanie do cipki reka? probowalam na boku, chce czegos innego.

Gość mala111111111111
tak z noga do gory

nie jesteś jedyną kobietą która nie dojdzie podczas stosunku. Miałem ich kilkanaście i wierz mi że żadna nie dochodziła podczas stosunku. Tylko dochodziły za pomocą mojej ręki, palców, języka, podczas pocierania udem, czasami musiała dokończyć sama ręką lub zaciskaniem ud.Czasami podczas penetracji sama stymulowała palcami łechtaczkę

Gość fefgegsg
dobry doradca - jakie pozycje stosowaliscie podczas zaciskania ud? bo ja caly czas dochodze tylko w ejdnej - leze na brzuchu z lekko wypietym tylkiem, on we mnie wchodzi od tylu a ja trzymam palce na lechtaczce i zaciskam uda. Chcialabym dochodzic inaczej,ale niestety lata masturbacji zrobily swoje, inaczej niz przez zaciskanie nie bede miala orgazmu.