Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgh545

nie moge sobie poradzic z przeszloscia mojego chlopaka

Polecane posty

Gość ghgh545
bo sie wypalilo... mowil ze 3 lata to byla milosc a dwa lata juz tylko przyzwyczajenie

Gość ghgh545
a tamta z Twoim czemu?

Gość ghgh545
no to troche inna sprawa. chyba musimy naprawde wziac sie w garsc:O

chcialabym to zmienic, ale juz troche sie z tym mecze. Poza tym moim bledem bylo to ze go niepotrzebnie wypytywalam o nia, i wydaje mi sie ze jestem taka mala do niej.

Gość ghgh545
a w ogole to co on na to? ma do tego jeszcze cierpliwosc? jak go tak wypytujesz to odpowiada na wszystko. Ja niestety sama sie wszystkiego dowiedzialam o niej. czasami sie boje ze wypale z taka glupota ze z nia to wszystko robil a ze mna nie chce czegos tam zrobic to wszystko siedzi w naszych glowach, ale jak to wybic:( wydaje mi sie ze po dzisiejszym zdarzeniu troche otrzezwialam. Tylko ze teraz mi glupio odwrocic ta sytuacje:(

nie wiem, chyba pomalu traci cierpliwosc, czasem po jakiejs klotni mi napisze smsa z ei tak mnie kocha, mowi z etamto to byla pomylka i takie tam. N apoczatku niechetnie odpowiadal teraz tez nie, ale sama dopytywalam, sama koncyzlam zdania wymyslajac sobie chuj wie co. A Ty co masz zamiar teraz z tym zrobic ?

teraz sobie tak mysle, ze to moja wina, ze jestem niedowartosciowana, mam kompleksy. Chyba podswiadomie, chcialabym zeby mi mowil jaka to jeste cudowna, wspaniala, oh i ah, ze on bedzie zawsze, ze bedzie znosil moje humorki. Chyba za bardzo chcialam byc ta pierwsza, jedyna na zawsze, mam chyba troche staroswieckie poglady. Na poczatek najlepiej pozbyc sie kompleksow, nie myslec o przeszlosci, to w sumie jest jakis sposob

Gość ghgh545
narazie ide spac...przeczekam troche choc ciezko mi bedzie bez niego wytrzymac:( no i chyba napisze mu ze zaluje. wiem ze to glupie udzielac Ci rad w mojej sytuacji;D ale wydaje mi sie ze powinnas zatrzymywac to dla siebie jesli Cie to boli. Ja troche sie boje ze jak pobedziemy troche dluzej to bede robic tak jak Ty wypominac mu wszystko. Ale przeciez oni nas niestety wtedy nie znali:( bede sie starala wierzyc ze to ja jestem kobieta jego zycia i myslec tylko o tym ile jeszcze wspanialych chwil nas czeka. dobranoc.:)

Gość ghgh545
jak sie cos wyjasni to napisze tutaj:)

Gość ghgh545
problem w tym ze jest cierpliwy... moze lepiej gdyby nie byl i opieprzyl mnie pożadnie:)

Gość ghgh545
no i juz jest praktycznie ok. :)napisal do mnie rano zebym to wszystko jeszcze przemyslala. W sumie to myslalam ze odpusci, ale nie... ech...teraz musze popracowac nad swoim poczuciem wlasnej wartosci

no to dobrze, nie spiernicz tego. Nie pokazuj że czujesz się gorsza, i nie dopytuj ! :D Jak bym wiedziała o tym wczesniej to by mi to nie przysżło do głowy, a tak sama płace za swoje błedy... ;)

Gość ghgh545
stanowczenie przeciez Ty tez mozesz jeszcze wszystko naprawic:) siedze w pracy i czytam "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" :P może cos mi to pomoże