Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może dziwne pytanie

Czy mozna zrobić coś z szyją?

Polecane posty

Gość może dziwne pytanie

Witam, nie bardzo wiedziałam jak to nazwać w tytule więc tak opisowo napisałam. Mam niezbyt długą szyję, nie mam wielkiej głowy pod którą szyja znika, może coś takiego http://www.czasnazmiane.pl/artykuly/Laserowe_usuwanie_wlosow/Botox___na_ratunek_zmarszczkom_na_szyi.html Ta pani o czerwonych ustach. Mam taką szyję, podejrzewam jednak, że moja jest troszkę szersza, nie bardzo, ale minimalnie szersza, i tu moje pytanie, czy są jakieś zabiegi czy operacje, które mogłyby zmniejszyć szerokość szyi? Wiezą Panie coś na ten temat?

Gość może dziwne pytanie
Tak to ja robię bo akurat dekoltem i długimi włosami mogę się pochwalić:) Ta moja szyja jest jak na załaczonym zdjęciu ,nie jest więc chyba taka zła bo nie mam nieproporcjonalnie dużej głowy, ale jednak troszkę za szeroka, chociaż jeden facet mi powiedział, że mam labędzią szyję i był trzeźwy:D jakiś tani komplemenciarz.

Gość fghhjjkkllhfv vbn
Idź do najbliższej ci kliniki chirurgii plastycznej i jeśli dowiesz się, że cos takiego jest możliwe to szukaj w internecie gdzie coś takiego najklepiej zrobić, najlepszych fachowców. Myślę, ze w czasach gdzie rekonstrukcja błony dziewiczej i całej twarzy jest możliwa to i z Twoją szyję mozna coś zrobić, upewnij się jednak, że to nie ma zagrożenia dla życia, tętnice i te sprawy. Poza tym jak się chudnie to szyja też chudnie wiadomo, albo sobie głodówkę zrób.