Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janka de Voise

Rosjanie wygrywają po I połowie - moje uczucia patriotyczne kolapsują

Polecane posty

Gość Janka de Voise

Polacy słabną, boję się myśleć o rzeźni jaką dziś nam nam zgotują przeciwnicy. Koniec marzeń o Euro !!!

Gość ozeszkurrrrrrrrrrrrrrrrr
Janka - dokladnie. Fiku, cudu nie bylo nawet 15.08.1920r. Teraz tez nie bedzie.

Gość a ja mam wyjebane
postawilem na ruskich 3:0 wiec lepiej zeby sie postarali :D🖐️

ja postawilam 4:0 na Ruskich :( No niestety, ale to bylo do przewidzenia, Poki co nasi i tak niezle sie bronia. Z tego, co slysze to Wasilewski tam krzyzuje sppro ruskich planow. No i Tyton tez OKI/

nie myl patriotyzmu z trzezwoscia myslenia. to dwie rozne sprawy, fiku. chcialabym, zeby nasi wygrali, ale wiadomo, ze ich umiejetnosci sa mizerne. trzymam za nich. bo mimo, ze tak obstawilam, cieszylabym sie nawet z remisu 1:1

Gość a ja wierze, ze jeszcze
No i co frajerzy:P

Jakos Ruscy nie umieli pokonac naszych:P 1:1:P Czechow tak im sie udalo rozniesc, a z naszymi jakos im nie poszlo!!! Tak trzymac chlopaki!!! Jeszcze tylko wygrac z Czechami i jestesmy dalej!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Gość Janka de Voise
no, no Polacy zremisowali ... i co więcej wreszcie pokazali charakter. Brawo ! Inna sprawa, że Rosjan mecz z Czechami kosztował dużo sił i z nami w drugiej połowie byli juz wyraźnie wolni.

Gość kiut_z_mazur
wysłannik Putina przyjechał do Warszawy i zarządził remis by nie psuć stosunków z Polską. Zborna karnie wykonała rozkaz Kremla.

Gość A ja liczyłam
. . . na Polaków i się aż tak bardzo nie zawiodłam . Ważne że jest remis i jeszcze teoretycznie mamy szansę

Nasi chlopacy byli dzis rzeczywiscie dobrzy- nic dodac, nic ujac!

Gość Jajeczny Marian
prawdziwi patrioci polscy kibicują Szpilce. Bo Szpika zawsze wygrywa, a Polska musi być zwycięska.

Mamy szanse i wygramy z Czechami- wierze w to calym moim bialo-czerwonym sercem!

Nie znosze osob, ktore tak nie wierza w swoich i potrafia tylko narzekac. Nasi sa suuuper! POLSKA BIALO-CZERWONI!!!

no i gdzie jest pan regres z jego prymitywnymi tekstami jak to rosjanie "nie wpuszczą nas na pole karne". gdyby nie mieli farta to sami by musieli "mecz o wszystko" grać z grecją. poprawiła się nam jednak ta nasza reprezentacja, smuda nie jest głupi chłop.

Gość gratulujemy
skoro ruskie czechy rozgromili, a my ruskich za kark..1,1 to jasne, ze czechy to pikus dla nas sa slabi..daje 2,0 lub 2,1

Gość A ja liczyłam
Ja myślę że będzie 1:0 dla nas . 16go wszystko się okaże. No i rzeczywiście te nasze polaki to jednak coś umieją grać a błaszczykowski

Gość A ja liczyłam
Ja myślę że będzie 1:0 dla nas . 16go wszystko się okaże. No i rzeczywiście te nasze polaki to jednak coś umieją grać a błaszczykowski

Gość A ja liczyłam
A błaszczykowski trafił piękną bramkę

Gość kjsdjsDHFkjdij
się wie ! :)

Sugestia, że Czesi się słabi, bo przegrali z Rosją 1:4 jak ma się do tego, że wygrali jednak wczoraj z Grecją 2:1, z którą myśmy w pierwszym meczu tylko zremisowali?

A mam pytanie do znających się na rzeczy: co byłoby w sytuacji, gdyby w sobotę: Polska Czechy 1:1 Grecja Rosja np. 2:1 Wtedy Rosjanie mają 4 pkt, Czesi mają 4 pkt, Grecy mają 4 pkt. A przecież 2 drużyny mogą wyjść z grupy?

Szkoda, że nie było remisu wczoraj w meczu Grecja - Czechy. Bo jednak patrząc realnie Grecy chyba nie pokonają Rosjan, wtedy nasze szanse na ćwierćfinał byłyby dużo większe. No, ale cóż.. fakty są jakie są...

Tak czy siak, z przeglądu prasy okazuje się, że nieźle tym remisem utarliśmy nosa Ruskim :D:D Bardzo dobrze! Kmiotki jedne.