Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imAnn

Ortodonta Wrocław i okolice

Polecane posty

Gość imAnn

Poszukuje sprawdzonego ortodonty we Wrocławiu i okolicach, niestety ograniczają mnie finanse, czy ktoś z Państwa może polecić któryś gabinet? Zależy mi na ceramicznym górnym łuku (ze względu na charakter pracy) oraz metalowym dolnym łuku. czy znajdę gdzieś ceramiczny łuk poniżej 2500zł?

Gość gość
Hej, znajdziesz poniżej. Polecam Ci mojego (dawnego już dentystę) www.omnident.pl My już do nich nie chodzimy bo przeprowadziliśmy się do Wawy, tutaj mamy dental praktice ale we Wrocku oni dalej przyjmują na Krzykach na Powstańców i chyba na Ślężnej.

Gość gość
Byłem w Omnidencie, nie prostowałem u nich zębów miałem normalną plombę więc wiele nie powiem ale mają całkiem fajne ceny jak na Wrocław, zastanawiam się teraz nad zrobieniem u nich korony albo implantu (radzą mi implant) ktoś? Coś? Jakieś doświadczenia z protetyką u nich mile widziane.

Gość gość
Polecam skierować się do http://ortodontawroclaw.com.pl/ . Zostałam poddana leczeniu w bardzo miłej atfmosferze, za odpowiednią sumę pieniędzy. Pełen profesjonalizm, zaś obecnie mogę się cieszyć ślicznym uśmiechem. :)

Gość elizafigarska
We Wrocławiu polecam dr Iwonę Gnach-Olejniczak przyjmującą w Unident Union Dental Spa!Byłam jej pacjentką i jestem bardzo zadowolona!Pani doktor ma bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta!Miałam bardzo pokrzywione zęby i tylko ona podjeła się ich wyprostowania!Efekt po zdjęciu aparatu-MEGA!

Gość gość
Ja opierałem się na usługach www.ortodontawroclaw.com.pl/ , dzięki którym mój uśmiech nareszcie wygląda przyzwoicie. Po założeniu aparatu ortodontycznego jestem napelniony pewnoscia siebie, gdyz moj najwiekszy kompleks w postaci wady zgryzu zostal wyleczony