Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska-biało-czerwoni

Polska Rosja 1:1 i co niedowiarki, łyso Wam?

Polecane posty

Gość równo
Ruscy dali nam wygrać bo oni i tak NIC na tym nie stracili, a my się cieszymy jak głupi, ta wygrana była tylko na otarcie łez dla nas jako oraganizatorów Euro poczekajamy co będzie dalej, ja przypuszczam, że Czechy złupią nam dupę i będzie po zawodach jakby co to bardzo kibicuję naszym chłopakom, ale to widać, że patałachy i marna z nich druzyna

Gość wrewrew
jak dla mnie to moga i wymęczyc zwycięstwo z czechami byle by było:) wolę wymęczone sukcesy niz spektakularne porażki;)

Gość AnonimowaFeta
nie no cieszę się, że chłopaki wygrali ;) ale ten entuzjazm po strzeleniu gola była na miarę jakby we finale grali :p hehe :O

Gość AnonimowaFeta
i Tytonia na bramkę prosimy, bo z tym całym Szczęsnym nic dobrego nie wyniknie :O

Gość manio ciekawski=)
ewreerwrtf Chwilowo nie ma tych antypolskich lemingów zajęci są wypisywaniem na forach, że zamieszki w Wawie to wina Kaczyńskiego :D no, coś w tym jest Oczywiście, że się cieszę, że zremisowali, bo się bałem, że będzie dużo gorzej. Jak na spotkanie z silniejszym przeciwnikiem i swoje możliwości, grali całkiem przyzwoicie. I niech mi nikt nie gada, że Rosja oddała mecz, że im nie zależało :D

Gość kibic1-1
niemów chop puki nie przeskoczysz na drodze Czechy

Gość dfdffdsdfdfs
BRAWO POLSKA! Ja jestem bardzo dumna z Polaków. Zauważcie, że gdyby nie spalony, wygralibyśmy.

Gość wszyscy kibice polscy
Koko koko Euro spoko piłka leci hen wysoko wszyscy razem zaśpiewajmy naszym doping dajmy!

Rosjanie dali nam wygrac ale po meczu ich trener stwierdzil ze sedzia gwizdal dla Nas bo jestesmy organizatorami... wymyslajcie dalej, teraz moze po prostu pogoda nam sprzyjala a im nie, albo zremisowalismy tylko dlatego ze Rosjanie byli czerwoni i mieli lepsza bawelne na sobie :D

takim wlasnie niby kibicom przez gardlo nie moze przejsc ze Nasi sie super spisali, bo wszyscy zapowiadali ze marnie przegraja

Gość lllalamido
a ja mam chorągiewki na szybach w samochodzie :) Nie muszę się wstydzić :)

tacy kibice zawsze cos wymysla zeby tylko nasza druzyne zrownac z gleba ale prawda jest taka ze bylo z gory dla wiekszosci wiadomo ze Poalcy nie maja szans i co???

Gość lllalamido
A jak wygramy z Czechami w sobotę to powiedzą, że trafiło się ślepej kurze ziarno... tacy oni są :P

lllalamido dokladnie 🖐️ a ja powiem cos na wyrost, od tego jak przepowiadano nam ten mecz w Polsce i za granica - jednym slowem porazka, jestem dumna z naszej reprezentacji, spojrzcie antykibice na mecz Rosja-Czechy, ich rozgromili a Nasi grali super

Gość Davetch
naiwni Polacy się cieszą tak jakbyśmy wygrali mecz z Rosją ciekaw jestem czy tez będzie wam tak łyso jak zremisujemy albo przegramy z Czechami i co wtedy będziecie pisali? nie był to wielki mecz wczoraj raczej średni życzę naszym jak najlepiej ale jakoś w nich nie dalej wierzę

jak przegraja z Czechami albo zremisuja i nei wyjdziemy z grupy bedzie mi przykro i tyle, ja ich podziwiam za mecz z Rosja bo prawie nikt nie wierzyl ze sie obronia, i nadal malo kto wierzy w ich umiejetnosci ludzie patrzcie sie rozsadnie, nasza reprezentacja to nie Manchester United, czego Wy wymagacie??? zeby szli jak burza bez popelnienia zadnego bledu i wygrywali 10:1 ??? mamy mloda reprezentacje, i zrobili na meczu z Rosja wielka dobra robote! jak idziecie do drogerii to tez bierzecie z polki perfum za 20 zł i sie dziwicie w domu na kanapie oburzeni czemu to nie jest Chanel??? :p

Gość lllalamido
Kijów będzie nasz :D :D :D

Gość JózefFa
Nic się nie stało!!!!! Nic się nie stałoooooo!!!!!!!!!! :D A tak na serio to w drugiej połowie Polacy pięknie zagrali.

Gość lllalamido
1 lipca, Kijów ;)

Gość wszyscy kibice polscy
za Benhackera nie można było na nich patrzeć za Smudy mozna z podniesioną głową ;)

Gość kokospoko123
nie ma co marudzić, trzeba kibicować :) a kibiców zapraszam na koszulki.com po tshirty nike naszej reprezentacji :) świetna pamiątka, a na pewno bedzie co wspominać po euro! no i własny napis można wpakować na koszulke, także w ogóle full wypas :D

Gość wróżka Paola
wszyscy kibice polscy za Benhackera nie można było na nich patrzeć za Smudy mozna z podniesioną głową Ładnie grali do meczu z Portugalią... Później zaczęli gwiazdorzyć i to ich zgubiło.

Gość nastoletnia fanka Ronaldo
polacy to dno!

Gość nastoletnia fanka Ronaldo
gdy mi się ktoś podoba to chętnie łykam stolca!

Gość poligon zawsze walczy
Mogło być lepiej, tyle było okazji, ale i tak nie jest źle :) W sobotę trzymam kciuki ;)

powinni wygrać Czesi, bogatsi od polactwa, czystsi, dobre samochody robia , kulturalniejsi . z tej grupy powini awansowac supermocarstwo Rosja i Czesi -porzadni Europejczycy. bankrut Grecja i polska won!

Gość pięknie było wczoraj
Jesteście żenujący :-o Dziękuję za piękne widowisko i te emocje!

Gość poligon zawsze walczy
Ferdynand- Ty jesteś żenujący :O

Gość kijuk
ja jestem dumna z polaków że dali z siebie wszystko że mimo tak kiepskich prognoz IM udało się nie przegrać pewnie że wolałabym zwycięstwo ale cóż trzeba się cieszyć że nie przegrali trzymam kciuki za sobotni mecz który znów obejrzę z wielkimi emocjami