Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlkhkl

błagam napiszcie mi...

Polecane posty

Gość mlkhkl

dziewczyny dzis kupie test ciazowy ale zanim go kupie to chyba zwariuje...napiszcie mi czy po tych objawach moge byc w ciazy i czy przy drugiej ciazy objawy sa takie same jak przy pierwszej ok?bede wdzieczna.otoz okres pojawil mi sie 4 dni przed czasem jednak trwał krocej niz zwykle-3,4 dni i był mniej obfity niz zwykle i mniej bolesny. ale za to miesiac temm byl mega bolesny i obfity. ponadto wczoraj wieczorem zaczelam odczuwac dziwne bole piersi mam wrazenie ze mnie rwa i sa obrzmiale.ale temp. jest normalna a przy pierwszej ciazy nie spadala ponizej 37 stopni.poza tym nic...tylko te dziwne bole piersi...nie moge teraz byc w ciazy naprawde....jak myslicie?aaa dodam ze kochalismy sie zawsze z prezerwatywa.maz nie mial we mnie wytrysku ale nie wiem czy w trakcie pieszczot kiedy byl w srodku cos nie polecialo....

witam Każda ciąża jest inna, nie zawsze ma sie takie same objawy. Oczywiście że mogło dojść do zapłodnienia w trakcie pieszczot jeśli penis był w środku mimo że nie doszło do pełnego wytrysku. Czasami skąpe miesiączki są spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, ale nie koniecznie może akurat miałąś mniej obfitą @. Najlepiej zrób test z krwii bedziesz na 100% pewna.

Gość niuffa
nie powiedziane że objawy w obu ciążach muszą być takie same. Zrób test to się przekonasz.

Gość mlkhkl
dodam ze bylam chora i bralam antybiotyk stad moze tez taka dziwna@ ale martwia mnie te piersi

Gość niuffa
nie zawsze dany objaw oznacza ciążę. większość może być i na okres i na ciążę. Dlatego też test i skończą sie domysły.

Gość mlkhkl
tak zrobie...tylko ze ja juz po okresie

Gość niuffa
hormony też potrafią namieszać. W każdym razie ciąża możliwa.

Gość mlkhkl
nawet jak nie mam temp podwyzszonej?

Gość niuffa
a mierzysz cały cykl temp? ja tam nigdy nie mierzyłam więc nie powiem jak u mnie było. test albo beta.

Gość kafeteryjny test ciazowy
Nie kupuj testu, Nie jestes w ciazy 🖐️

Gość mlkhkl
naprawde sie martwie

Ja w drugiej ciąży miałam dokładnie takie objawy jak ty , strasznie bolały mnie piersi i miałam stan podgorączkowy.

Gość mlkhkl
no wlasnie ja nie mam stanu podgoraczkowego