Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdtyhdhej

jak wyglada wasze zycie?

Polecane posty

Gość hdhdtyhdhej

ile macie dzieci jak dlugo po slubie no i jak wyglada wasze zycie? ja pierwsza: 1 dziecko 3 lata po slubie ja z pracy wracam o 16:30 z dzieckiem odebranym ze zlobka maz wraca srednio okolo 19 dziecko idzie spac niestety ostatnio dopiero o 22 23 ide spac bo padam na twarz

Gość ona zamyślona
1. 2 dzieci(córka-16,syn-15 lat:) 2.18 lat po ślubie. 3.Wracam z pracy ok.15.30. 4.Mąż pracuje na zmiany. 5.Dzieci idą spać...różnie (często nie wiem o której:D) 6.Nie mam co narzekać, czuję się jak pączek w maśle:D

Gość masełłłko
2 dzieci (6 lat i miesiąc) 6 lat po ślubie pracuję zawodowo...house manager...czyli kura domowa :) mąż wraca ok.18 nieraz później starszy syn strasznie ruchliwy więc najpóźniej o 21 idzie spać,a raczej pada... młodszy to wiadomo,że rządzi moim światem i czasem coraz bardziej wkurza mnie karmienie piersią,w nocy wstaję co dwie godziny...i marzę o tym,żeby mały był już duży...:)

Gość my perfect office
1. Niem mamy dzieci 2. Rok po ślubie 3. Wracam z pracy o 16, , Maż pracuje w domu i on gotuje obiady . Ja w tym czasie coś posprzątam. 4. Zazwyczas chodzimy spać ok północy i ja pobudka 6 rano Jestem notorycznie niewyspana ale szczęśliwa

Gość klaudynkaaaa
Ja jestem w ciąży Z moim M nie mamy zamiaru brać ślubu, bo po co skoro i tak się kochamy. Pracuje do 15-tej. Mój M ma własną firme,więc pracuje różnie. Zaraz po macierzyńskim wracam do pracy a małe do żłobka

2 dzieci - 3,5 roku i 4 miesiace prawie 3,5 roku po slubie cywilnym, rok po kościelnym nie pracuje zawodowo, jestem w domu z dziećmi maz wraca z pracy bardzo różnie, pomiedzy 15.30 a 19.30 dzieciaczki idą spać ok 20 my idziemy pomiedzy 23 a 24, karmie piersia i mały w nocy budzi sie od 2 do 8 razy (pomiedzy 24 a 6), wstajemy ok 6.30 fajnie jest :)

Gość MamaMiaOleDoole
1 dziecko 4 lata po slubie ja z pracy wracam o 16:450 maz wraca z córką ok 17tej. dziecko idzie spac niestety ostatnio dopiero o 22 -mam tak samo 22:30 napóźniej ide spac bo padam na twarz

Gość ..........................caAB
1 dziecko (prawie 2 latka) 8 lat po slubie nie pracuje zawodowo maz wraca do 17 dzieciak idzie spac ok 20 czy narzekam? niekoniecznie ale do pracy z mila checia juz bym poszla :)

Gość zapraszam do rejestracji
A ja mam tak, że: 1 synek - 14 miesięcy Pracuję zdalnie w domu i wiadomo, zajmuję się chatą i dzieckiem, dlatego praca często po 20, jak już pójdzie spać i też jestem notorycznie niewsypana mąż wraca o 17 Generalnie jestem szczęśliwa tak, że aż się obawiam, żeby los tego nie zburzył... Ale pocieszam się, że wiele ludzi żyje sobie całe życie spokojnie i też są szczęśliwi i nic się nie dzieje. Osiągnęłam to dzięki jednej zasadzie, trzymam ludzi na dystans, nie zawieram przyjaźni i wolę rodzinę pracę i dodatkowo uczę się ogrodnictwa, to mi wypełnia czas. Nie ufam ludziom, nie wierzę w przyjaźń i tak mi dobrze.

niewyspana oczywiście miało być :D Ana męża czekam z utęsknieniem, kiedy przejmie opiekę nad małym, który jest jednym żywiołem teraz.

Gość kisssses
czy to jest ankieta tylko dla osób po slubie???

Dlaczego po ślubie? Jedna dziewczyna pisała, że nie ma ślubu.

Gość anes07
1 dzecko 2 lata po ślubie mąż pracuje od 6 do 17 ja siedze z małym w domu bo jest jeszcze za mały na żlobek mieszkamy u niego nie znam tu nikogo jest mi źle samej. on przychodzi z pracy zje coś porobi i idzie spać i tak co dzień nic przyjemnego żadnej pomocy od niego przy dziecku.

Gość kisssses
bo pytanie jest ile lat po slubie - a nie o stan cywilny

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 dziecko- 3 lata nie pracuje, koncze studia dziecko chodzi do przedszkola od 8.30 do 15.30 maz pracuje od 15tej do 3 wnocy z utesknieniem czekam kiedy i ja pojde do pracy:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aha po slubie 2,5 roku