Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cochise

które ze studiów są

Polecane posty

Cześć :) Studiowałem trochę inżynierie produkcji ale to jak dla mnie za wysokie loty, więc muszę spróbować czegoś na niższym poziomie. Po wybraniu jakichkolwiek możliwości pozostało mi to: -administracja -ochrona środowiska -logistyka -gospodarka przestrzenna Który z kierunków ma jakiekolwiek wzięcie na rynku, co bardziej się opłaca studiować, jak mniej więcej kształtuje się poziom trudności na poszczególnych kierunkach? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam :)

temat się zjadł po części, miało być które ze studiów są "najbardziej opłacalne" :P

Gość hilda222
wszystkie kierunki sa lipne jak nie masz doswiadczenia,weź sie lepiej za nauke i idx na polibude

Gość krejzolka 4445
hahaha administracja :D ale żes palnął kolego znam takie tepe dzidy po administracji ale czym one teraz administruja to nie wiem :) nie lepiej jakis konkretny zawod sobie zrobic, pchacie sie wszyscy na te studia...

Gość Mała stokroteczka
ja studiuje administracje i co i dupa nudy nudy i kierunek lipny

żeby to było takie proste- weź się za naukę i idź na polibudę. Po pierwsze chciał bym pójść na studia dzienne, a niestety matura jest nie specjalnie napisana (wiem, żałuję że się nie uczyłem, może za rok poprawię ale półki co mam co mam) Kolejna sprawa to to że mam mega problemy z matma, chemia i fizyka. Przed matura wydałem na korki prawie 3 tyś, ale po prostu można mi tłumaczyć coś 100 razy z matmy a ja dalej zielony :/ Szukam kierunku na którym bym sobie poradził oczywiście wkładem własnej pracy, nie liczę na to że usiądę, nic nie będę robił i "się zda".

A z jakimi dodatkowymi przedmiotami i na jakim poziomie zdawałeś tą maturę ? Po tym dopiero można Ci coś doradzić...