Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosiask

Mój chłopak nie ma wogóle kolegów i nigdzie nie wychodzi

Polecane posty

Gość tosiask

Martwie się bo jak ja chce wyjsć z koleżankami to jest strasznie zaborczy nie wiem jak mam mu pomóc poradzcie coś

Gość tosiask
to jest normalne wogole?

Gość tosiask
Przecież nie zrezygnuję z cosobotnich wypadów z koleżankami na dyskotekę i ssania przypadkowych kutasów w ubikacji.

Gość tosiask
spadaj podszywie

Gość cwanieak z wawy
ja też nie mam przyjacół po co mi ich miłość ? Ludzie cię tylko otaczają nic więcej....

Gość dafafaf
Normalne ja też tak mam

Gość afhahaha
No nie dziwie się że się nie chce zgodzić skoro ty na dyskotekach ciągniesz pały.....

Gość najlepiej po meczu
nie ma kumpli bo jest nudny dlatego sie boi że ty go też zostawisz, obawia się nawet konkurencji ze strony koleżanek rzuć go albo spróbuj naprawić popaprańca jak masz siłę

Gość gasdgasg
po za tym imprezowe dziewczyny są nudne i często puszczalskie dlatego szukam raczej domatorki na związek a imprezowe to co najwyżej moge przelecieć

Gość yfhs8e0hjioz
Dla mnie lepiej żeby miał kumpli a że nie ma to znaczy że albo samotnik i to jest normalne też albo bo ich nie chce albo chuj wie co

Gość Wolna251
to że nie ma kumpli jest normalne ale to że ich nie ma to ty na tym cierpisz bo jest w stosunko do ciebi e zazdrosny i uważam że nie powinien ci robic wyrzutów że chcesz wyjsc gdzies z kolezankami

Gość Uroczy Roman
Inne byłby zachwycone, że nie łazi z kolegami na browar. Nie trafił chyba na odpowiednią dziewczynę, bo tutaj role odwróciły się. To ona chce się szlajać.

Gość Wolna251
Ale to prawda faceci patrzą na imprezowe kobiety jak na dziwki....ja jak mniej chodze na imprezy to spotykam wiecej wartosciowych mezczyzn aim to tez bardziej odpowiada ze ja nie jestem jakas rozjebana imprezowiczka

Gość Jak gotować?
My mamy wspólnych znajomych,Tzn. On zakumplowal się z moimi znajomymi,Bo tak też praktycznie nikogo nie znał.A Ci jego kumple to dzwonią tylko jak cos chcą.Po co mu kumple,skoro razem mieszkamy,próbujemy stworzyć swój własny kat?A kumple do czego są potrzebni?Do wypicia wódki? Albo rozważenia od nas pieniędzy.

Gość tajemniczy :)
bo takie dziewczyny sa po prostu nie dozycia ja rozumiem impreza tez od czasu do czsu pojde ale co 2 tygodnie to jakas zasada juz dla mnie po za tym mi imprezowanie sie znudzilo ale kiedys troche balowalem ogolnie ja tez wole nieimprezowe kobiety bo one sa dla mnie atrakcyjniejszymi i ciekawszymi osobami

Gość no ba :)
imprezowiczki sa zalosne robia to bo nie maja nic inego do roboty i ida tam gdzie je ludzie popchna :D a po za tym te obciaganie kutasów na imprezach :D

Gość esdfeyorqyuirtyiurytjnv,mz
hahahahaahahahaha No to mu się nie dziwie że jej nie chce puścić tylko ten facet najlepiej by zrobil jak by ja rzucil po co ma siedziec z tepa imrezowiczko-dupodajka .....