Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gytretg

w jakim wieku dziewczyna staje sie za stara zeby nosic MINI ?

Polecane posty

Gość gytretg

JW

Gość FACET IQ 231
chyba od jakiej wagi?

To zależy od mini- jeśli babka jest zgrabna może nosić eleganckie krótkie spódniczki, tylko niekoniecznie bardzo obcisłe i w lamparci wzorek...

Gość obibok33
mini nie powinno sie nosic po 30-tce to juz niesmacznie wyglada,na dole super noga a jak spojżysz na twarz to zorana 30-cha

Większość 30-ech, które znam wygląda lepiej niż nastoletnie tandeciary. Nie wiem, gdzie Ty widzisz, ze wszystkie są zorane :)

Gość FACET IQ 231
juz jakaś stara sraka z bunkrem na mordzie pyskuje :D 🖐️

Gość hmm cipulko
Myśle, ze wtedy ,kiedy sutki zaczynają się ocierac o płytki chodnikowe :D

Gość FACET IQ 231
wcinam draże z Biedronki:)

Gość no jak ktoś mieszka
w jakim trójkacie bermudzkim to i po dwudziestce widzi pełno "zaoranych "

Gość FACET IQ 343
Jak widze taka po 30 stce w obcisłym topie i mini robi mi sie z lekksza niedobrze. Widac ,kiedy jej czas juz minął

Gość FACET IQ 343
mam 3 sutki :)

Gość powiem i ja....
ja uważam że kobiety w tzw średnim wieku czyli 40 + nie powinny już paradować w mini bo to jest zwyczajnie nie smaczne....nie mam nic przeciwko spódniczkom przed kolano ale takie do połowy uda odpadają miałam kiedyś taką sąsiadkę baba prawie na 50 a chodziła w takich mini że prawie majtki było widać....co z tego że figurę miała nastolatki nogi nawet nawet jak całość wyglądała śmiesznie jest takie powiedzenie z tyłu liceum a z przodu muzeum :D....i to idealne określenie dla takich kobiet

Gość obibok33
chyba same 30-chy się wypowiadaja,czasu się nie oszuka drogie panie,z tapeciary nastolatki bije młodość a na tekiej 30-tce juz widać upływajacy czas,dtatego moim zdaniem w tym wieku już nie powinno sie nosic mini

Gość Lachariel
FACET IQ 343 a mi się robi niedobrze, kiedy Ciebie widzę:)

Gość obibok33
przed kolano jak najbardziej

Gość obibok33
masakra skąd te ataki każdy wiek ma swoje prawa czasu się nie oszuka,a 30-tka w mini i obcisłej bluzce to naprawde niesmaczny widok,nie możecie sie ubrac elegancko stosownie na swój wiek,aby wyglądac seksi nie trzeba wszystkiego odkrywac a taki strój nawet jak ma się super figure nie pasuje do twarzy 30-tki

każda laska z nadwagą powinna albo siedzieć w domu albo przywdziewać wór pokutny do kostek :classic_cool: mam na mysli nadwagę conajmniej 30 kg za dużo :O

Gość obibok33
polly ale Ty Alba nigdy nie bedziesz bo nie masz tyle pieniedzy aby wygladac jak ona,sorry

Gość obibok33
madonna tez pokazuje sutki az się rzygac chce

Gość Uwazaj zebys sie nie
przejechal :) ja ostatnio poznalem taka "dobra trzydzieche", raczej pod 40, twarz zorana, w mini (dziewczyna kumpla). Byl tam tez jego starszy brat, ktory wyrwal jakas mloda, ladna laske. I co sie okazalo? "Dobra trzydziecha" miala 26, "mloda laska" (dawalem jej 23) ma 34 i jest mlodsza od jego brata zaledwie o rok :P

Gość Lachariel
obibok33 przed kolano to jest właśnie mini :|

obibok: To smutne, że dla ciebie wygląd to kwestia pieniędzy. Jestem zadowolona z tego, co mam i nie mam zamiaru się do nikogo upodabniać, tylko śmieszy mnie ten człowieczek, który twierdzi, że po 30-ce można się do piachu położyć.

Gość Lachariel
Jak kobieta ma ładne nogi, to dlaczego ma ich nie pokazać. Mnie osobiście bardzo króciutkie mini sie nie podobaja, bo ledwo tyłek zasłaniają;/ wolę takie do połowy uda są sexy:)

Gość obibok33
ja nie twierdze że po 30-tce do piachu,tylko że mini sie nie powinno nosić bo już niewypada i robi sie to niesmaczne,a podanie przykładu ze jakaś 30-tka wyglada jak 20-tka do mnie nie przemawia bo zawsze jest jakis wyjatek od reguły Przed kolano miałem na mysli ok 1cm nad kolanem

Gość obibok33
lachariel umiesz czytać ze zrozumieniem bo Ci piszemy że jezeli nawet figurka super to i twarz zdaradza wiek i to nie wygląda fajnie tylko niesmacznie