Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos_tam_2

brzydki facet i ladna dziewczyna

Polecane posty

Gość ktos_tam_2
Myszka823, "nie mialas dokad pojsc"? skoro jestes taka piekna, mozesz zostac modelka i sobie zarobic na mieszkanie, nie?

Gość zxcvmnbv
jesli masz gdziekolwiek rodzinę i nie jesteś w stanie sama sobie poradzić postaraj się tam poszukać pomocy, w przeciwnym razie twoje życie nigdy nie będzie "wyglądało lepiej"

Gość ktos_tam_2
poza tym myszka wpierdolila sie w moj temat i mi go rozwalila :( jak to zwykle na tym zakichanym portalu.

Gość wszystko zależne od wzrostu
Jak facet ma conajmniej 170 cm to może być. Najgorsi są tacy co mają mniej niż 170 cm, taki to ani do sexu, ani nic... po prostu obciach nie facet!

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
mam pytanie: dlaczego facet ,jak widzi ładną dziewczynę, a sam jest tzw" przeciętniakiem lub brzydalem, to nie próbuje jej nigdzie zaprosić. Uważa on ,ze takie dziewczyny / kobiety sa próżne i sa zainteresowane tylko przystojnymi. A moze niektóre z nich czekaja własnie na takiego przecietniaka o dobrym sercu.

Bzdury wyżej ktoś pisze! Jakbym był przeciętniakiem, to bym właśnie startował do takich lasek. Tylko że do przeciętniaka mi trochę daleko. Ile to bym dał aby być przeciętniakiem a nie kimś poniżej...

zadne bzdury. Kilka razy mnie to spotkało, po jakimś czasie dowiadywałam się, że oni by chcieli,ale się bali odrzucenia.

Najważniejsze że mieli więcej niż 170 cm, bo koleś co ma choćby 1 cm mniej NIE ZASŁUGUJE na atrakcyjną kobietę!!!

bzdura!!!!!! Wyglad z czasem powszednieje i nie jest najwazniejszy.

a ten kto ma 169 cm to juz nie zasługuje na atrakcyjna? A jesli ta atrakcyjna ma 160?

Gość zlotowlosa...........
Ja uwazam ze brzydki facet moze miec szanse u ladnej tylko musi miec to cos w sobie co ja przyciagnie.Tak bylo wlasnie ze mna bo jestem ladna i atrakcyjna i moge miec kazdego faceta ktorego chce i nie pisze tego by sie chwalic ale tak jest i gdy balam z nim wszyscy mowili co ty w nim widzisz mozesz miec lepszego ale dla mnie byl najlepszy.

złotowłosa, własnie o to mi równiez chodziło. Tylko, zeby oni odwazniej podchodzili do ładnych kobiet i wierzyli w siebie.

Gość zlotowlosa...........
Tak on wlasnie byl pewny siebie, zawsze na luzie, poprostu byl soba a to jest wazne i kobiety to lubia.

Ja do ładnych nie podchodzę, chyba by mnie porąbało do końca. wiele wpadek w życiu miałem, ale szanuję w sobie fakt że NIGDY nie podrywałem atrakcyjnych lasek, wręcz przeciwnie - unikam je, jak jakaś do mnie coś ma to nie pozwalam sobie, bo odbieram to że laska sobie zwyczajnie robi jaja z kurdupla!! Co do wzrostu, to uważam że 169 cm u faceta to jest AŻ TAK niski wzrost, że kobieta 160 cm jest i tak dla takiego ZA WYSOKA, bo obcasy mają i 15 cm! A takie lubią w takich butkach właśnie chodzić! Dlatego wolę niech zostanie jak jest, tylko dobra praca mi do szczęścia potrzebna i gitarka :D

Gość drenażysta
"temat stary jak swiat ale powraca ciagle: wiec - czy malo przystojny facet ma poznac ladna, szykowna kobiete?" Kobiety nie chcą być z facetami o podobnym poziomie urydy jak one - z reguły. Natomiast wielu facetów popełnia błąd myśląć, że kiedy są brzydcy to nie mają szans u bardzo ładnych kobiet. Dla kobiet liczy się męskość, a nie uroda. Przy czym nie należy milić brzydoty, braku urody z postawą ciała, sposobem chodzenia i tężyzną fizyczną (krzepą). Można być brzydkim, ale postawnym mężczyzną z jajami. Powtarzam ciągle - 6 do 10 godzin w tygodniu powinno się poświęcić budowaniu sprawnego ciała, a to prowadzi do lepszego samopoczucia, wyższej samooceny oraz lepszego zdrowia - rzeczy bardzo istotnych dla atrakcyjności mężczyzny.

Gość W zyciu nigdy
Zapomnij ;)

Gość Don kielichon :D
to normalne gorzej jak ładny facet a brzydka kobieta.....