Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja umiera ostatnia1

Czy ktoś z was mógłby mi życzyć szczęścia i trzymać za mnie kciuki ?

Polecane posty

Nie mogę znaleźć pracy a moj narzeczony został oszukany przez pracodawce, który nie zapłacił mu za przepracowane dni i zniknął. Mamy miesiąc żeby uzbierać 1500 zł. Chciałabym chociaż troche poprawić naszą sytuację, liczę że los się do mnie uśmiechnie, bo jestem dobrym człowiekiem, zawsze pomagałam innym i jestem przyjaźnie nastawiona do świata. Zagram w lotto i właściwie chciałam was prosić, żebyście życzyli mi szczęścia, tak szczerze, z dobrą wolą. Nie mam szczęścia, życie mi rzuca kłody pod nogi, ale mam jeszcze nadzieje że sie uda. Nie zostałam wychowana we wierze, ale jeśli ktoś z was chciałby mi pomóc, niech przy modlitwie szepnie moją intencję lub poprostu dobrze mi życzy. Nie potrzebuję wiele. Pozdrawiam wszystkich, trzymajcie sie ciepło.

Gość JózefFa
słuchaj to nie jest ciężko uzbierać 750 zł na osobę w miesiąc. Można zbierać truskawki, jagody i sprzedawać, w okres wakacyjny kest łatwo zarobić, także na pewno się uda! 👄

Gość love mihau und.latajoncy dywan
jestem dobrym człowiekim :o na pewno znajdą się tacy co powiedza, ze jesteś wredną suka

Gość JózefFa
love mihau und.latajoncy dywan no chyba ty jesteś wredna suka :D

Gość trrrrrrrrrrrrr
Ja będę trzymać za Ciebie kciuki, mam nadzieję że uda Ci się wyjść z tych problemów :) Powodzenia!!!! 🌼

JózefFa, szukamy i zgłaszamy się. Nistety w okolicy przyjęło się tak że do truskawek bierze się młodych, w ramach akcji, którą organizuje szkoła przy współpracy z rolnikami. (sama korzystałam kiedy byłam w gimanzjum. Biorą uczniów do pracy,troche mniej im płacą ale dają możliwość zarobku młodym,którzy zasłużyli się w szkole) jacku9x, napewno znajdziesz taką, która ci pomasuje, jeśli tylko będziesz troche milszy i mniej bezpośredni w tej kwestii.

trrrrrrrrrrrrr bardzo dziękuję :)

ja masuje siusiaki tylko za kase

wpis z 13:52 to podszyw, myślę że i tak poznajecie, bo ja tak nie piszę :-)

Gość równo
Ja życzę Ci szczęścia, oby los się do Ciebie uśmiechnął i pomógł rozwiązać problemy. Niech Ci się dobrze wiedzie, powodzenia 🌻

13:55 podszyw, sytuacja zmusza mnie do masowania siusiaków za kase