Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrazliwa199

DO FACETÓW!!!

Polecane posty

założyłam ten post bo ostatnio spotkałam sie z moja przyjaciółka, opowiedziała mi przygode z ex swinia z jakim sie spotykała... jestescie w długoletnich zwiazkach z jedna kobieta a tym czasem jak jest okazja robicie skok w bok... sa rozne kobiety bardziej puszczalskie badz mniej... moje pytanie brzmi dlaczego robicie wode sodowa w glowie tej mniej puszczalskiej... dlaczego sobie takiej nie odpuscicie... rozumiem jesli to jest puszczalska ale taka cnotka w czym jest winna... u takiej dziewczyny zostanie rysa na psychice... UDAJECIE WSPANIAŁYCH chłopaków, potem mezów a jacy jestescie na boku? 0klasy, same paciorkowce chodzące... a najciekawsze jest to ze te wasze partnerki które oszukujecie są wlasnie takie spokojne, skromne, dobre dziewczyny....

Gość szczypek
ci co skaczą są po prostu nie pilnowani moim zdaniem wszystkie kobiety powinny zaopatrzyć się w smycz i jak psa wyprowadzać na dwór albo tylko puszczać na podwórko czy balkon

z ta smycza to prawda... ale gdzie zaufanie? co to za związek? co to za miłość do 2 giej osoby? przeciez ludzie nie sa slepi widzą raz .. drugi... trzeci... ze idzie z inna... że zdradza...

Podobne pytanie można zadać dziewczynom, dlaczego robią nadzieje skoro wiedzą że i tak nic z tego nie będzie?!

zgadza się to działa w dwie strony... moim zdaniem jesli poznajesz nowa osobe najmniejsze uchybienie powinno dyskwalifikować... jest tyle ludu do wyboru.... ze w koncu sie znajdzie!

A co do dziewczyn to one same się pchają w związki z takimi chłopakami. Tych normalnych nawet nie chcą znać więc nie ma co ich żałować.

nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałam... Twoim zdaniem te dziewczyny sa takie same jak te chłopaki czyli wiedza ze je zdradzaja ale przymykaja oko na to? wiec moze i one tez zdradzaja?

z opowiesci mojej przyjaciółki wynika fakt ze facet ja zdradza na prawo i lewo a tak potrafił ja sobie urobic ze jest w nim po uszy zakohana i niby nie wie o jego zdradach... tez jej na koniec powiedział (mojej przyjaciółce) ze jakby sie dowiedziała to by go zostawiła...

chodzi mi o to że dziewczyny same sobie wybierają takich facetów chociaż na pierwszy rzut oka widać że będzie zdradzał i tłumaczą to sobie że może dla mnie się zmieni a potem płacz...

Droga drażliwa Forumowiczko, świat pełen jest facetów skurwysynów i kobiet suk, nic na to nie poradzisz :(

górę u tych facetow co jednak dla kobiety sie nie zmienią jest fakt że oni sa przystojni dlatego chca ich i walcza... a w realu tylko zniszcza takiej babie zycie bo w koncu to wyjdzie ze ja zdradza....