Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefzas

mam wpis, juz nie jestem jego studentka. probowac?

Polecane posty

Gość wefzas

tak, tak. zauroczylam sie w moim cwiczeniowcu, 6 lat roznicy. probowac? nie zauwaza mnie jakos specjalnie, nie wiem, czy uczucie bd, gdy go poznam blizej, ale jestem go ciekawa.

Gość wefzas
niby czlowiek:P, ale nie wiem jak to zrobic. boje sie, ze nawet jelsi sie spotkamy, to bedzie niezrecznie, juz nawte nie boje sie tego, ze mnie zleje, a pozniej bedziemy sie mijac na korytarzu, przezylabym to. no i nie wiem, czy jest sam, czy ma kogos.

a jesteś z nim na ty? mówicie sobie cześć? jeżeli nei, to marnie to widzę :( jezeli tak, to luźno zagadaj, zapytaj go o coś i albo podchwyci albo nie

Gość wefzas
no jak z cwiczeniowcem na ty?

Gość wefzas
do mnie jelsi nawet mowia, czesc, co tam, to ja nadal oficjalnie. aach, zywot.

Gość wefzas
dobra, bo ja nie mysle racjonalnie, jak jestem zauroczona. lepiej odpuscic, co? nie zagadywac na fb ani nic, hm?

Gość wefzas
wiem, ze jest dziecinne, ale to dla mnie jedyna mozliwa opcja, nie zagadam na zywo. ok, dzieki:)

Gość thdge453
Miałam kiedyś takiego wykładowcę, którego spotykało się w popularnych klubach we Wrocławiu :D Przyjmował na fejsie do znajomych też studentów, a na swoim profilu ie krył swojej prywatności ;) Co więcej - w liceum miałam młodego wychowawcę, takiego w ledwo z 2-3 lata po studiach. Chodziło się z nim na piwo, gadało nocami na gg, odwoził mnie do domu... flirtowało się ostro :)