Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła panna młoda:-)

parasolki,wachlarze i inne dodatki ślubne

Polecane posty

Jak większość przyszłych panien młodych zastanawiam się nad dodatkami w tym ważnym dla mnie dniu. Chciałabym jakoś urozmaicić moją sesję zdjęciową. Macie jakieś pomysły co będzie fajnie wyglądało na zdjęciach, albo sklepy internetowe na których mogłabym obejrzeć i kupić takie dodatki? zastanawiam się nad parasolką w białym kolorze.

Gość jbc xvz ng
dużo masz tego na allegro:)

tak wiem ale wolałabym jakiś sprawdzony sklep internetowy. Mieszkam w małej miejscowości i nie ma u mnie za dużego wyboru jeśli chodzi o takie dodatki;/

Gość alaalka
Myślę, że parasolka to świetny pomysł. Najlepiej z koronki. Ja miałam taką do swojej sesji, kupiłam ją w sklepie internetowym i odsprzedałam na Allegro bez żadnego problemu. Kupowałam ją w sklepie internetowym Parasolki Miadora. Były też fajne w kształcie serca, ale akurat nie było białego. Pozdrawiam!

Gość sverigg
ale z was tandeciary...

Gość ona565858
ja polecam strone www.victoriacoburg.pl mają świetną ofertę parasolek ślubnych, jest tam również bielizna ślubna m.in. gorsety, które idealnie dopasowują się do sylwetki:)

Gość rok po ślubie
ja również kupiłam parasolkę na stronie victoriacoburg i mam ja do dziś :) moze kiedys moja córka ja przejmie na swoj slub:0

Gość nietypowa mamuska;p
ja kupowalam parasolke na allegro ale wiem ze osoba u ktorek kupowalam miala tam opcje ze jest sklepem calkiem mozliwe ze to byl ten sklep co tam wyzej ktos napisal victoriacoburg. ogolnie parasolka jest bardo ładna:D