Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiarygodneALE

Cud w małej miejscowości w świętokrzyskim dlaczego nikt o tym nie mówi?!

Polecane posty

Gość niewiarygodneALE

Niedaleko mojej miejscowości wydarzył się cud, wszyscy na około o tym mówią, matka boska ukazała się w oknie nowo budowanego domu. Podobno jak ten dom się budował była kapliczka która została przesunięta. Jedni mówią że to pan jezus inni że matka boska tak jakby przytulała kogoś ja tego nie widziałam. I nie każdy to może zobaczyć inni nie widzą jedni widzą, są zdjęcia, msze w kościele podobno zgłoszone to jest gdzieś i ktoś to bada....

Gość GretaBarbo
:) :) :) naprawdę w takie brednie wierzysz????

Gość niewiarygodneALE
Wierze bardzo

Gość vikki3ranadaaa
to sie nazywa grafiti

Gość fghjmhyuj
daj linka

Gość niewiarygodneALE
Ja też podchodzę do takich rzeczy sceptycznie, ale to podobno nie był jakiś zaciek wody czy coś, zresztą zajmują się już tym odpowiednie osoby. To podobno było tak jak twarz bardzo realistyczna w oknie i co ciekawe jeden patrząc w tą stronę to widział drugi nie widział nic.

Gość niewiarygodneALE
Żałuję że nie pojechałam tego obejrzeć...To się ukazało w boże ciało. koleżanka do której dzwoniłam żeby o to zapytać to mówiła że to było takie piękne jakby ktoś kogoś przytulał w sercu

Gość niewiarygodneALE
A ja wam mówię że o tej miejscowości będzie głośno równie głośno jak o tej sokółce. po pierwsze czemu ukazało się akurat w boże ciało, po drugie dlaczego w tym miejscu gdzie stała wyburzona kapliczka, po trzecie dlaczego nie każdy to może zobaczyć?

Gość vikki3ranadaaa
Na pniu lipy w centrum Międzyrzecza pojawił się wizerunek Maryi. Wielu mieszkańców nie ma wątpliwości, że to najprawdziwsze objawienie. Cud. Niedowiarkowie próbowali wizerunek Matki Bożej zeskrobać, zmyć. Wszystko na nic. Na dodatek pod prawym okiem wizerunku powstała rysa, jakby po ściekającej łzie. Wygląda zupełnie, jak na cudownym obrazie z Jasnej Góry twierdzą wierni z Międzyrzecza (woj. lubuskie). Wizerunek pojawił się przed Bożym Ciałem.

Gość niewiarygodneALE
ja niestety nie mam zdjęć ale możliwe że wkrótce się pojawią bo ludzie z tego co mi koleżanka opowiadała robii zdjęcia.. Ten rysunek na drzewie też wydaje się jakiś cudowny i wątpie żeby to zrobiła ludzka ręka