Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet7cmlegal

przez głupie stereotypy

Polecane posty

Gość karolina@21
Haha :-D Aj bo już nie mogę tego jego jęczenia i użalania się :-P Skoro chce to niech żyje w celibacie z przekonaniem, że żadnej kobiety nigdy nie zadowoli, ale niech przestanie wylewać swoje żale na kobiecym forum :-P

Gość jola jolanta malaaa
on by chcial zebysmy go dowartosciowaly bo po co innego facet jest na kobiecym forum :P mezczyzni i ich ego. patrz jacy sa slabi :P a nas by mogli wiecznie szykanowac wymaganiami wystrzelonymi w kosmos :D niestety zadna z nas nie bedzie testerem a raczej testerka. odnosnie watku dla wartosciowych kobiet nie tylko seks sie liczy kochany .

Gość karolina@21
Taa, bo wymagania są tylko wobec kobiet, a jak kobieta ma jakieś wymagania, to jest albo materialistką, albo wybredną albo nie wiadomo jeszcze jaką. I wcale się nie zdziwię, jeśli zaraz autor usunie temat, bo przestałyśmy go głaskać po głowie i piszemy prawdę, której on, nie wiedzieć czemu, nie potrafi zaakceptować. Bo tak jak napisałam wcześniej - łatwiej jest się nad sobą użalać :-P

Gość jola jolanta malaaa
albo wredna albo dziwka (

Gość karolina@21
Z tym może nie, ale masz problem ze sobą i to duży

Gość karolina@21
Sam jesteś pierdoła, przeczytaj co pisałyśmy raz jeszcze - może dotrze do Ciebie

Gość jola jolanta malaaa
ja bym nie chciala byc z facetem ktory ma kompleksy bo jego penis nie jest taki jak napisali w BRAVO.

Gość karolina@21
Nie ? To po co ten temat ? jola jolanta malaaa Dokładnie :-)

wiem co pisałyście, najpierw próbowałyście mnie przekonać, że taki stereotyp nie istnieje potem, że jest coś takiego, ale to stereotyp i nie warto się przejmować a na końcu że to nie jest stereotyp

Gość jola jolanta malaaa
gosciu blysnij intelektem zaoferuj soba cos oprocz penisa ok ? kminisz ?

Gość jola jolanta malaaa
karolina on chyba ma 15 lat nie rozumie co sie do niego mowi. Halo ziemia! czytac umiesz ? tak ? swietnie . to przeczytaj jeszcze raz P-O-W-O-L-I i wyciagnij wnioski

Gość karolina@21
Człowieku czy to Twój fiut będzie przytulał Twoją kobietę, gdy będzie smutna? To Twój fiut będzie ją trzymał w ramionach gdy będzie zasypiać? To Twój fiut będzie jej robił śniadanie do łóżka? Twój fiut będzie jej przynosił głupiego kwiatka czy czekoladki? Weź się ogarnij, bo zaczynasz być żałosny. Chyba, że ten temat jest założony dla zbity i bawią Cię nasze wywody

Gość szeherezadaZZZ
problemy, ale u kogo? Jeżeli chcesz wyrywać na prawo i na lewo to możesz mieć problem bo zwykle dają się wyrwać głupie laski, które nie maja wiele w głowie. Jeżeli masz mądrą parnterkę, to będzie bagatelizować taki "problem". Jeżeli nie bagatelizuje, to jej zachowanie jest płytkie. Czy twoja duma i ambicja pozwoli ci mieć koło siebie płytką i powierzchowną lalkę? A teraz spójrz na to z drugiej strony. Czy związałbyś się z kobietą z bardzo małym biustem? Jeżeli nie, to co, użalasz się nas sobą a sam odrzucasz kogoś, kto jest dalszy ideałowi? W zamian dostajesz w mordę w wspomnianej przez ciebie postaci. Jeżeli tak, to jesteś osobą wartościową i zdrowo myślącą a pewnie w swoim czasie ktoś to doceni.

Gość jola jolanta malaaa
Ahahahha :D :D :D spadlam z krzesla Karolina jestes boska ,dokladnie lepiej ujac tego sie nie dalo :D :D kolego jesli tego nie zrozumiales to zal mi Ciebie Twoja inteligencja nie przewyzsza IQ kapusty. dobra Karolina idziemy na piwo a on niech sie dalej uzala :D

Gość karolina@21
Tak, ja idę na mecz, bo mi Holandia właśnie przegrywa :-P A Ty Autorze bądź facetem a nie jego imitacją i weź się za siebie :-)