Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtfuckue

były chłopak jeszcze niedawno pisał, że chce do mnie wrócić a teraz

Polecane posty

Gość wtfuckue

zadaje się chyba z jakąś laską po chooj zawraca mi doope ? [zły]

Gość już wszystko wiem
bo chciało mu się akurat poruchać

Gość wtfuckue
wiem bo znalazłam na jego poczcie fotki rozbierane tej laski :O

Gość wtfuckue
taki zakochany był, po rozstaniu miesiąc płakał dzień w dzień, tydzień temu pisał mi że nadal mnie kocha a patrze na pocztę, gołe dupsko :O

Gość wtfuckue
debil z niego

Gość naaaatallllkaaaaaaa
debil ,idiota.. Na takich nie ma slow.. Nie sa warci tego ,zeby z nimi byc.

Gość wtfuckue
daj spokój , taki porządny chłopak był jest nauczycielem a zadaje się z jakąs panną która wysyła mu fotki gołej dupy :O przecież to dla mnie obraza !

Gość Mandingo
chcial sobie poruchac, ale zrezygnował bo pewnie mozesz miec kile

Gość suwhy24g4gv433,,,
hah moj byly to samo! podaj jego piewsza litere imienia moze to ten sam :O moze nagle sie odzywa do bylych, jakby to był on to bysmy mogly razem jakąs bolesną zemste dla niego przyszykować :classic_cool:

Gość wtfuckue
ja jestem szczuplejsza niż wcześniej z pewnością to nie ten sam bo my rozstaliśmy się 4 miesiące temu, gdzie on chciał przerwy w związku a ja uprzedzałam, że nie będzie powrotu no i pytał mnie i męczył, czy jest szansa , żebyśmy byli razem jeśli się zmieni to powiedziałam, że może jest ( to pisał mi 19 maja) mowi, że musi się zmienić i przemyśleć wszystko myśli , myśli tylko że z chujem w dupie tamtej laski

Gość wtfuckue
"ty jestes dla mnie idealna pod kazdym wzgledem i tego zdania nie zmienie 2012-05-19 22:08:25 a ja sie chce zmienic " pffff :O

Gość suwhy24g4gv433,,,
i co z tego ze 4 miesiace temu ja z moim roztsalam sie duzo dawniej, w miedzy czasie mial kilka no ale jak nie to nie 🖐️

porządny ? nie ma porzadnych ! porządni stają się tylko z braku okazji nauczyciel, i co z tego ? nauczyciel, profesor, naukowiec - gołe dupy każdy lubi, po to chcial cos osiągnąc w zyciu, zeby miec jak najwiecej golych dup, prosta sprawa odezwal sie, bo chciał pieprzyc co było, ale znalazl inną widocznie jako gola dupa bylas dla niego mniej warta od innej gołej dupy, więc odpuscił, wszyscy to gnidy, zapamiętaj

Gość wtfuckue
mój miał jedną dziewczynę przede mną , a ze mną był prawie 4 lata więc z pewnością to nie ten sam 🖐️

Gość wtfuckue
"porządny ? nie ma porzadnych ! porządni stają się tylko z braku okazji " a może i tak , trzymałam go krótko to nie miał okazji być nieporządny masz rację 🖐️ pewnie chce spróbować jak to jest z innymi dziewczynami , jakie mają fochy , humory itp (sama mu sugerowałam, żeby znalazł kogoś ) a niech się przekona, że lepszej ode mnie nie znajdzie! a skoro dziewczyna mu wysyła foty gołego dupska to znaczy, że luubi to i pewnie jest niezłą szmatą, widocznie tylko na tyle go stać 🖐️ ciekawe czy będzie mu kazała usunąć tatuaż z moim imieniem :D

Gość wtfuckue
a co do nauczyciela to jest nauczycielem w małej miejscowości i uczy młode klasy więc chyba powinien mieć dobrą opinię, a chyba mu się trochę pogorszy jak będzie zadawał się z sukami z cieczką 🖐️

Gość chorągiewka na wietrze
oni tak mają :D exa ( zdradził, wyprowadził sie do kochanki) wzieło po pijaku, tak nie z tego ni z owego koło północy na przeprosiny i wyznania :D po tygodniu na trzeżwo tłumaczę, że jak uważa że to wystarczy i ma chetną spowrotem to się w zyciu tak nie pomylił on: zapomnij po 2 tygodniach daję mu dzieci na weekend ( jego kolej według orzeczenia rozwodowego) a on: no nie wiem czy bedę się mógł nimi zając, bo znów nie mieszkam sam :D

Gość wtfuckue
ale ja na serio myślałam, że on się chce zmienić wewnętrznie(jak on to pisał- aby zapewnić mi to co najlepsze ) i potrzebuje na to czasu a tu jednak dupa i to dosłownie

Gość wtfuckue
a kiedyś jeden chłopak ( bardzo porządny, nie jakiś tak kurwiarz) napisał mi, że jak bym mu wysłała roznegliżowane fotki a nie te normalne to by się ze mną nie spotkał a ten to się kurva ceni zadaje się z laską , która pewnie nie tylko jemu śle gołą dupę jaki facet chciałby mieć laskę którą widział cały tabun chłopów ?

Gość wtfuckue
jak zwykle piszę sama ze sobą kiedyś założyłam podobny temat to mnie zjechały

Gość wtfuckue
trzeba się na sobie skupić i mieć w dupie tych skurvieńców

Gość wtfuckue
ooooo patrzew na pocztę i usunął jej zdjęcia, ciekawe czy pamieta , że znam jego hasło :D

Gość wtfuckue
w koszu są:D usunąć mu z kosza ? to się zdziwi zdziwi zdziwi :D

Gość wtfuckue
hłe hłe biję się z myślami :D

Gość chorągiewka na wietrze
uważaj bo cię jeszcze mysli pobiją :D oni często gadają to co myslą, że ty chcesz usłyszeć :P

Gość wtfuckue
akurat on taki nie jest , jak by mi mówił i robił to co ja chcę ,żeby mówił i robił to byśmy się pewno nie rozstali on nie z tych co mają doświadczenie z dziewczynami jak ze mną zaczynał kręcić to go nie lubiłam, bo był przyjebany i mało gadał , więc bajerować to on nie umie :D