Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtfuckue

były chłopak jeszcze niedawno pisał, że chce do mnie wrócić a teraz

Polecane posty

Gość wtfuckue
nie usunęłam, ale dlaczego to głupi pomysł ? pewnie jak zobaczy, że nie ma to się domyśli a tak jeszcze sobie go posledzę ładnych parę miesięcy :D ?

Gość chorągiewka na wietrze
jaki facet chciałby mieć laskę którą widział cały tabun chłopów ? jak sprawdza się w tak zwanym wszechstronnym użytkowaniu to 3/4 męskiej populacji :D

Gość wtfuckue
nie no ale to chyba logiczne, że jak chłopakowi laska wysyła gołą dupę tzn, że nie ma do siebie szacunku i że nie jest jedynym oglądaczem :P jeszcze jakis gorset taki ciulowy miała i obleśne stringi zdjęcia do lustra w łazience, a w tle pralka :O

a w ogole skąd masz jego haslo do poczty ? facet, ktory nie umie upilnowac swojego hasła przed byłą kobietą to idiota zapamiętaj wszyscy faceci to gnidy, ale idioci są w dodatku groźni moga spowodowac wypadek odwożąc Cie do domu, mogą zalozyc prezerwatywe na lewą stronę albo uszkodzic kobietę podczas perwerysjnego seksu miałas duzo szczescia w zyciu, powodzenia

Gość wtfuckue
jak by to była jakaś sensualna sesja to bym se pomyślała, że wysoko mierzy i super, że chce kogoś na poziomie a tu schodzi na suki :O

Gość wtfuckue
zwyczajnie nie zmienił hasła od kiedy się rozstaliśmy :D a jak pisałam smycz była krótka więc znałam jego hasło :P "moga spowodowac wypadek odwożąc Cie do domu, mogą zalozyc prezerwatywe na lewą stronę albo uszkodzic kobietę podczas perwerysjnego seksu" czy masz to wszystko za sobą ? :D

Gość wtfuckue
teraz czytam mojego maila do niego :D "Najwidoczniej nie pasowałam już do Twojego "burackiego" planu, ale na pewno znajdzie się dziunia, która idealnie wkomponuje się w Twoje wymarzone BMW i będzie cieszyc się z lasnowania się w nim, zupełnie jak Ty. " no jakbym zgadła :D

Gość wtfuckue
ah taka dziunia to w sumie byłaby dla niego stworzona a te stringi były obleśne z taką falbaną z przodu, ble

Gość wtfuckue
he he :P

jaja jak berety swoją drogą jednego mnie mezczyźni nauczyli - nie warto byc ani wiernym, ani lojalnym

Gość wtfuckue
ja tam wolę byc wierna niech potem taki kutas płacze za nami i myśli, że mógł mieć wierną porządną dziewczyne a nie takie ścierwo :)

Gość wtfuckue
w sumie to lepszej ode mnie miał nie będzie, więc niech się zadowoli marnym ochłapem :D

Gość wtfuckue
nie ma lepszej ode mnie 💤

Gość wtfuckue
no piszta coś :classic_cool:

Gość grdfsg
a dzisiaj napisał co u mnie słychać chooj mu w doope

Gość zablokuj go
moj mi caly czas pisze a przez ten czas mial pare lasek ale wciaz twierdzi, ze on tylko mnie kocha :D zaklamany chooj 😠 wybaczyc sobie nie moge, ze z takim prostakiem i burakiem bylam :O

Gość wtfuckue
ja mu napisałam, żeby więcej takich bredni mi nie pisał podczas gdy ma kontakt z dziewczynami, a on na to ok pisać nie będę ale swoje wiem :O jakby się wcześniej postarał to by może co z tego ukryncił a tak 🖐️ niech spada na drzewo, skoro tak nas kochają to po co im te laski ?

Gość wtfuckue
wiśta wio :classic_cool:

Gość wtfuckue
hej ho hej ho :classic_cool:

Gość Skoro to twoj byly
To z jakiegos powodu tym bylym jest. Zablokuj go i tyle. Inna sprawa, ze ta dziewczyna nie mysli np. co on z takimi fotkami moze zrobic...

Gość wtfuckue
Co on może zrobic ? co ja mogę z nimi zrobić :D gdzie się takie lęgną kurewki ? jest byłym bo chciał wychodzic z kumplami a ja nie chciałam tego no i jeszcze chciał kiedyś slubu kościelnego a ja nie . w telegraficznym skrócie

Gość wtfuckue
ah fakt to nie było pytanie lecz stwierdzenie, sorry 🖐️

"jest byłym bo chciał wychodzic z kumplami a ja nie chciałam tego" Tego zabraniać nie wolno!

Gość ależ pieprzenie
po to chcial cos osiągnąc w zyciu, zeby miec jak najwiecej golych dup, prosta sprawa wszyscy wiedzą o tym :) kobietom powinny też przyświecać takie cele życiowe :) dochodzę do podobnych wniosków, więc uczmy się drogie panie aby mieć po czym hasać :) kiedyś przyjdzie pora na to, by skończyć z nudnym celibatem :P