Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 "masz ochote iśc w sobote ze mna na zakupy." "a może zamaist johna rambo obejrzymy jakaś komedia romantyczna." "no chyba nie masz zamiaru dzis znowu oglądać meczu." itd ... tez tak macie ze swoimi paniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez ty nie masz Napisano Czerwiec 13, 2012 dziewczyny, zalosne jest to twoje udawanie ze jest inaczej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eloizaiiiii8888 Napisano Czerwiec 13, 2012 to ty masz jakąś panią ? ktos cie chciał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zycie jest przereklamowane Napisano Czerwiec 13, 2012 gdzie nowe fotki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 przerwa jest w meczu matołku:D wiec wbilem na kafe założyć kolejny wybitny temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evensen 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 JUŻ TŁUMACZĘ: 1. Pierwsze pytanie oznacza, że masz z nią iść na zakupy w sb (bo nie będzie fikołków) 2. Masz oglądać to co ona chce (bo inaczej będzie foch) 3.Nie wolno Ci dziś oglądać meczu (bo będzie foch , ale rasowy) Kobieta nie pyta, ale oznajmia. A nawet jak pyta, to i tak oznajmia. JASNE? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 13, 2012 mowie Ci zamien swoja dziewczynę na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 13, 2012 a własnie czy ten mecz co jest teeraz, są tam jakies ciacha czy nie warto nawet właczac tv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 Albo na mnie ... ja jeszcze nie napoczęta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 13, 2012 daj spokoj po co takiemu ogierowi dziewica? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 a tyś taka fest doświadczona ;>?? z iloma byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 jakie znowu nowe fotki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zycie jest przereklamowane Napisano Czerwiec 13, 2012 twoje i twojej lali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jesssu Czkawka !!!!!!!! Napisano Czerwiec 13, 2012 aż tak nisko upadlas? A tak Cię lubilem ,szok ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No!!!!!!!!!! Napisano Czerwiec 13, 2012 Życie to choroba przenoszona drogą płciową ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 13, 2012 Panna Czkawka kim jestes? nie jestes wlc? :O kto mnie lubił? :D eetu mnie nikt nie lubił, a niżej przeciez upasc sie nie da ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 ok wrzuce:D no warto, moja mowila ze portugalczycy ładni i fajni i im kibicowala w meczu z niemacami żywiołowo:D:D:D:' bo pokazli jakis trzech przystojniaków a u niemców...szwainstaingera czy jak to sie pisze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zycie jest przereklamowane Napisano Czerwiec 13, 2012 dawaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 http://zapodaj.net/1f1c3a31ef947.png.html :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 panna czkawka i pani czkawka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 nie wiem, kto to jest "wlc". Jestem kimś innym. Może Ci pomoże, jak podpowiem, ze owieczką (piszącą teraz pod nickiem bezdomna) też nie jestem. A propo, wiesz coś nowego o jej rencie? bo nie czytałam jej dni i mam pewnie zaległości na 5000 postów :( Kim ostatecznie jestem? Dzieckiem tylko, które lubi dźwięk swego imienia i powtarza je ciągle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 * 2 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autor tego posta/u Napisano Czerwiec 13, 2012 TYm razem to znowu Ty - on ma lepsze zdjecie :D http://www.tvn24.pl/pomorze,42/pomylila-wejscia-kibic-sfotografowal-sie-z-shakira,257834.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile jej zaplaciles , zeby Napisano Czerwiec 13, 2012 dała się z tobą fotografować brzydalu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 13, 2012 ah :D:D w takim razie sory za tą dziewicę :D myślałam, że to ten prawiczek WLC sie podszywa pode mnie :D:D Michau ladny masz teraz fryz, ale jakos mi sie smutno zrobilo.... to juz nie ten sam chlopak co3 lata temu gdzie te bujne blond włosy do pasa ?! :( marynarka? a sweter...? teraz to juz nie wygladdasz jak kafeteriusz nawet :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 znowu jakiś zawistny zazdrośny nieudacznik sie wypowiada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 a jest, znalazłam !! :) Polecam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5183753&start=0 Najnowszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 13, 2012 Szakira sciela wlosy?! wielkie nieba :O co to jakas promocja na nozyczki w tesco że szakira, tym razem to znowu ja...kto bedzie nastepny? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 postami bezdomnej można się narkotyzowac...poczytasz intensywnie przez pol godziny i zaczyna się kręcic w głowie, świat wiruje...pojawiają się dziwne obrazy i dzwieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zycie jest przereklamowane Napisano Czerwiec 13, 2012 :D a teraz bez zamazywania twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach