Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 najbardziej podoba mi się Ronaldo, chętnie chapnąłbym jego dzide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyta z klanu Napisano Czerwiec 13, 2012 kurde strzelił!! byłam za Danią!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 oj tam, oj tam, żeby się potem nie okazało, że to nie dzida, lecz sztylecik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzy ufarbowal kudly Napisano Czerwiec 13, 2012 i zapłacił jakiejś lasce aby się z nim sfotografowla hehe ! Ale ubaw ! Ryży komiczny jesteś z tymi ufarbowanymi kudlami! Ale jaja heheheheh ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyta z klanu Napisano Czerwiec 13, 2012 ano przystojny, ten co strzelił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 sztylecik idealnie pasowałby do mojej czokogroty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 ło nie, znowu mój podszyw:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 a ja mam pytania do bana x2 , no nie mogę sie powstrzymać, a na samą myśl robi mi się mokro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rtetrytu Napisano Czerwiec 13, 2012 coraz glupsze tematy zaklada to gooowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 ryzy ufarbowal kudly - nudne i niesmieszne są te twoje wypociny , wysil się jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 to mogę zadać, czy nie to pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 zadawaj pytanie, byle jakieś głupie żebym sobie z nim poradził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 no czekam niecierpliwie na to pytanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 Trochę się wstydzę, ale trudnoe, niech będzie..... Wolisz pochodne, czy całki? a jak całki, to oznaczone, czy nieoznaczone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 podszywie widze ze ci sie nudzi wiec mam dla ciebie zajęcie tu instrukcja : " 19:45 mimiiiis Naprawde polecam, mialam taki odlotowy orgazm mmmmm. Wkladamy jedna noge do umywalki druga noga prosta, c*pka ma sie znajdowac nad krawedzia umywalki. Rozszerzamy troche wargi, zeby wyszla lechtaczka i ocieramy sie o sliski kant umywalki, mowie wam super, wyprobujcie i napiszcie jak bylo: :P a co do pytania to tez mis ie zrobilo mokro...ale wstydze się odpowiedzieć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 nie rozumiem pytania, mówiłem ze ma być głupie, dostosuj je do mojego mizernego poziomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzy , przyznaj sie Napisano Czerwiec 13, 2012 chciałeś pokazać jakiś to teraz przystojny ciemny. blondyn co ?:D Jak to zobaczyłem zesralem się ze śmiechu !!!! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 trudno, sama niewiedza na mnie działa pobudzająco :) tak samo jak to, czy wolisz susceptancję pojemnościową kondensatora, czy susceptancję indukcyjną cewki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 bo susceptancja to odwrotność reaktancji, ale to na pewno wiesz, mój luby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 19:55 [zgłoś do usunięcia] ryzy , przyznaj sie chciałeś pokazać jakiś to teraz przystojny ciemny. blondyn co ? Jak to zobaczyłem zesralem się ze śmiechu !!!! nie, chciałem wywołac u ciebie nietrzymanie zwieraczy... ok ide bede pozniej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Czkawka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 baj baj baniku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 z ostatniego pytania zrozumiałem tylko "CZY" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 13, 2012 a wiecie co do tej umywalki, nie boicie sie chemikaliów? :O co do piłkarzy to najlepiej jakby zrobili dwie druzyny samych ciach 22ciacha... ale bez ronalda moze? albo ronaldo na bramce cos mialam napisać i zapomniałam...przez tą laksę w ciązy z murzynem i przez umywalkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 a udało ci sie z umywalka? działa to?:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 nie wstydz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach