Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

moja dziewczyna nagminnie używa pytań oznajmujących takich jak np

Polecane posty

Gość zyta z klanu
kurde strzelił!! byłam za Danią!!!

Gość ryzy ufarbowal kudly
i zapłacił jakiejś lasce aby się z nim sfotografowla hehe ! Ale ubaw ! Ryży komiczny jesteś z tymi ufarbowanymi kudlami! Ale jaja heheheheh !

Gość zyta z klanu
ano przystojny, ten co strzelił

Gość rtetrytu
coraz glupsze tematy zaklada to gooowno

Trochę się wstydzę, ale trudnoe, niech będzie..... Wolisz pochodne, czy całki? a jak całki, to oznaczone, czy nieoznaczone?

podszywie widze ze ci sie nudzi wiec mam dla ciebie zajęcie tu instrukcja : " 19:45 mimiiiis Naprawde polecam, mialam taki odlotowy orgazm mmmmm. Wkladamy jedna noge do umywalki druga noga prosta, c*pka ma sie znajdowac nad krawedzia umywalki. Rozszerzamy troche wargi, zeby wyszla lechtaczka i ocieramy sie o sliski kant umywalki, mowie wam super, wyprobujcie i napiszcie jak bylo: :P a co do pytania to tez mis ie zrobilo mokro...ale wstydze się odpowiedzieć:(

Gość ryzy , przyznaj sie
chciałeś pokazać jakiś to teraz przystojny ciemny. blondyn co ?:D Jak to zobaczyłem zesralem się ze śmiechu !!!! :p

trudno, sama niewiedza na mnie działa pobudzająco :) tak samo jak to, czy wolisz susceptancję pojemnościową kondensatora, czy susceptancję indukcyjną cewki :)

a wiecie co do tej umywalki, nie boicie sie chemikaliów? :O co do piłkarzy to najlepiej jakby zrobili dwie druzyny samych ciach 22ciacha... ale bez ronalda moze? albo ronaldo na bramce cos mialam napisać i zapomniałam...przez tą laksę w ciązy z murzynem i przez umywalkę 😭