Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kandydatka na szalenca

Znow se pogmatwalo

Polecane posty

Gość lostsoul4y
wiesz poczytałem sobie troche Ciebie tutaj i zal ze takie dziewczyny jak Ty nie potrafia znalezc kogoś w swoim wieku co zachowuje sie normalnie, tez czasem czuje sie samotny, ale nie powinnas szukac milosci w duzo starszych gosciach, tacy rownie dobrze mogliby byc Twoimi rodzicami, chcesz byc kochana czy nianczona, bo nie doroslas ? Uwazasz sie za 4s, a wewnetrznie robisz glupoty jak dziecko. Ty wg mnie zrobilas najgorzej bo wg siebie jestes kobietą ambitna, walczaca o swoje i wlasne szczescie, a probujesz osiagnac szczescie na krzywdzie innych mowie tu o tym zonatym facecie i jego rodzine, weszlas w jego zycie robiac mu bajzel, a on wykorzystuje Ciebie, jakby byl na tyle inteligentny toby Ci pomogl i nakierowal na wlasciwa droge, a nie korzystal z Ciebie. Dzisiaj w ludziach malo jest bezinteresownosci i pomocy, wiekszosc chce wykorzystywac innych do zaspokajania wlasnych potrzeb, a nie mysli o tym co czuje drugie. Podziwiac Cie mozna ze zaliczasz sie do grona zaradnych osob zyciowo, ale potepiac za zachowanie wzgledem drugiego czlowieka, gdzie zaradnosc w milosci ? jesli chcesz pogadac wiecej i miec jak co fajnego kolego, co nie oczekuje nic w zamian, to napisz na mojego maila : lostsoul4y@o2.pl

Gość Kandydat na szalenca
...