Gość Mariola Napisano Luty 28, 2019 Każda firma ma różne ceny. Poza tym od wielkości też zależy. 12 271 53 20 - to jest telefon do Roletexu . Można zadzwonić i zapytać się po ile mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elemelek123 0 Napisano Kwiecień 17, 2019 Ceny są bardzo różne i zależne od wielu czynników - czy rolety standardowe czy antywłamaniowe, jakie wymiary i jaka firma. Ja polecam BROS z Poznania, bo mają bardzo dobrą jakość przy stosunkowo niskich cenach. Skontaktuj się z nimi, pracowników mają super, na pewno pomogą Ci w doborze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrzejrokom Napisano Sierpień 3, 2019 Też jestem zwolennikiem takiego rozwiązania. Dałem się namówić znajomemu i nie żałuję. W upalne dni skutecznie obniżają temperaturę, a i zabezpieczają okno przed włamaniem. Moje kupowałem od ambit.gda.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Sierpień 27, 2021 Mamy w salonie ( 2 duze balkonowe okna), zaluje, ze nie zamontowalam ich na calym parterze ( cena troszke zdumiewa ). Dla mnie sa idealne. Podczas burz, silniejszego wiatru, nic sie z nimi nie dzieje. Natomiast wewnątrz mamy plisy.https://lublinrolety.pl/produkty/plisy/ Zamawialismy w tej firmie w Lublinie. Polecam kontakt, osobiście jestem zadowolona z ich wykonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellaelin 0 Napisano Czerwiec 22, 2023 Mam. I jestem zadowolona. Ja do spania muszę mieć ciemnice. W upalne dni robi się chłodek fajny. W zimę umyjesz okna bez jakiegoś mega wyswywiania się na mróz. Choć jeszcze nie testowałam ale kol mega poleca. Ja tam unikam takich zabiegów w tej temp. Jednak są hardcorowcy. Nie widać błyskawic .same plusy Sporo wygodnych rozwiązań dotyczących zaciemnienia okien można znaleźć w sklepie Fakro: https://sklep.fakro.pl/ Możecie sobie zerknać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Maj 23, 2024 Ja mam rolety zewnętrzne Luna z Oknoplast i bardzo polecam! Mechanizm działa bez zarzutu, jestem zadowolona, że zamówiłam je razem z oknami, bo wyszło sporo taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach