Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaona

Chciałabym mieć pasję

Polecane posty

Gość mamusiaona

jw. ale barkuje mi pomysłu, kasy i czasu.

Gość Kandydatka na szalenca
Skoro brakuje czasu to czemu narzekasz ze nie masz pasji?

Cóż, "jeśli nie potrafisz robić czegoś dobrze, czerp radość z robienia tego kiepsko" :D Hobby ma przede wszystkim dawać radość, jak znajoma jest zadowolona to wszystko gra. Kiedyś próbowałam rzeźbić w mydle, też mi wychodziło średnio :P

Gość Magnolia czarnabiała:)
Cześć Moją pasją jest śpiew, taniec, piszę tez scenariusze i jeśli ktoś to lubi to można fantastycznie spędzać czas realizując swoje hobby, Największą jednak moją pasją a raczej konikiem są auta uwielbiam jeździć samochodami i zaglądać pod maskę może to dziwne, ale tak mam. Plastycznie nie jestem kompletnie uzdolniona więc nie umiem lepić, malować ani rzeźbić ale bardzo bym chciała. Kupiłam kiedyś płótna i sztalugi, farby jak rasowy malarz i namalowałam najbrzydszego kota na całym świecie, ale po przeprowadzce maszkara wisi w pokoju na honorowym miejscu. Można robić różne rzeczy np. wejść na you tub właczyć ulubiony kawałek utwór. piosenkę następnie wejść na innej stronie w teksty i jesli lubicie spiewać uczyć się kawałka' Następnie w karaoke danego utworu i śpiewacie. Czas jest potrzebny Pozdrawiam

Tymczasem autorka się zmyła... Może jej chodziło własnie o jakieś drogie, ekskluzywne hobby, którym się można chwalić przed znajomymi, jak np. skoki na spadochronie czy wyczynowa jazda na wielbłądach, albo coś w ten deseń?

Nie chcę za dużo zdradzać pod tym Nickiem dla Dzieci bajeczki potem Dzieci oglądają je na scenie. To fantastyczna praca, ale ostatnio zmęczenie mnie dopada i zaglądam w ludzkie sprawy na kafeterię troszkę się tutaj uczę i szukam pomysłu do kolejnego scenariusza :)

Nic trudnego trzeba usiąść przed kompem i zacząć pisać. Pomysły zazwyczaj rodzą się w trakcie pisania, a następne sceny wychodzą z głowy płynnie pod warunkiem, że sceny które tworzysz widzisz oczami wyobraźni można wtedy na różnych poziomach rozwijać temat. Nie znam się na niczym innym jak bajka.

Najważniejszy jest pomysł jakiś zarys bo reszta kształtuje się w trakcie przynajmniej u mnie. Nigdy nie wchodziłam na takie fora zazwyczaj zamykam się w moim świecie. Widzę, że można się tutaj dużo nauczyć natomiast razi mnie agresja płynąca z niektórych pisarzy forumowych.

Powinieneś napisać to przynosi satysfakcję i to bardzo miłe gdy się podoba Twoje dzieło innym. Improwizacja zawsze jest wskazana, a powiem Ci, że znam kilka osób które niesamowicie to robią. Pierwszą bajkę napisałam mając 8 lat mam ja do dzisiaj.

Mam konika na punkcie filmów oczywiście kryminały jak najbardziej, ale bardzo lubię Horrory i komedie szczególnie na zalukaj.pl

Agaty przeczytałam większość , ale dawno temu. Komedie francuskie wszystkie ale najbardziej podobał mi się: ,,Jeszcze dalej niż Północ'' ,, Czyja to kochanka'' amerykańskie fami. ,, Daleko jeszcze'' ,,Jak długo jeszcze'' ubawiłam się Oglądam też spora ilość baśni i fantastyki jak będę miała chwile to mogę Ci napisać więcej filmów .. Horrory widziałam już wszystkie najlepsza ,,Czerwona róża'' majstersztyk. Bardzo duży wybór jest na zalukaj.pl

Chyba ogladałam Damę z szanghaju Lubię czarne komedie tak np. ,,SOK Z ŻUKA '' :) świetny klasy już