Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siema blebs

pije driny a na stole lezy 25 tys euro :)

Polecane posty

kupilam samochod,domek w polsce mam,juz po remoncie a kaska tylko dla mnie ale mi dobrze,a wy polacy pracujacy w polsce pewnie sie drapiecie po glowie jak spacic rate :( i na meczu pijecie najtansze piwo z biedronki :( a ja kobietka obrotna jestem :) Podrawiam,wypije za wasze zdrowie

Gość Prosiaczek od Kubusia
Tez gram w Simsa :D

Gość rumburaczka
mylisz się. mam 15 tysięcy złotych dochodu na miesiąc na trzyosobową rodzinę.

ale wam musi byc teraz smutno :( facet wlasna firma,niedlugo bo we wrzesniu jedziemy na paname,a wy w juracie :(

Gość lovelisia1978
oj masz snu dziecko naweyt jkak byc 100layt na zmywaku jezdzilka to nie zarobisz.. tyle

byc moze ty jezdzisz na zmywaku :) ja tam mam wymarzona prace,ale juz sama nie wiem na co wydac te pieniadze moze cos poradzicie?

Gość lovelisia1978
id z do dobrego psychoterapeuty =- zeby cie na ziemie sprowadzil bo stan twoj jest ciezki-sama w to wierzyc zaczynasz.

Gość hahahanullekiska
a ja nie mam pracy bo nie musze miec , a zyje w dostatku i nigdy za granice na zmywak nikt z moich bliskich nie musiał wyjezdzac buhahahah śmiesznas maleńka

Gość fafarifka
no a wokół rozszalały tłum wielbicieli .Pewnie od tego gwaru uciekasz na kafe ?Bo jak kasa jest i szkło to zawsze sie jakas jelopa przypałęta co by tak na krzywy ryj zachaczyć .Biedna istotko ja jakbym miala ciut więcej niż mam nie miałabym czasu udzielac się na forum . A jak masz i wgapiasz się w ekran to raczej nie ma czego zazdrościć , z forsa do łóżka nie pójdziesz , nie przytulisz jej wychodząc do pracy a wieczorem ona nie opowie ci jak jej minął dzień .Kasa jest wazna nie przeczę tyle ,że nie najważniejsza jak juz sie zestarzejesz nieco to zrozumiesz o czym mowię .Na razie nie ma się czym chwalić kochana kasa to tylko kasa .A 25 tyś to wbrew pozorom wcale nie tak dużo .Przez ostatnie 10 lat wsadziłam w remont domu po teściach 36 tyśięcy euro przeliczajac złotowki i zarabiajac najniższą krajowa więc wybacz ale te twoje kieszonkowe to takie raczej mizerne a ja sobie dalej zarabiam moj tysiąc miesięcznie w przytulnym domku i spokojna głową o jutro .No prawie tysiąc bo na wychowawczym siedzę , bo za tysiąc to mi sie do roboty nie oplaca na razie wracać .Ciesz się chwilą aniele i uwazaj żeby ci nie przemknęła zbyt szybko przez palce .A i wyjdź do ludzi

to świetnie, niczego Ci nie zazdroszczę, bo zawsze w życiu przychodzi moment cierpienia, więc powodzenia!! :)

a ja maam na stoooole 25 milionów euro, pseprasam za bledy, ale jedna reką trzzzymam stół, żeby sie nie zawalił, a drugą piszęę.

ja juz sie swoje w zyciu wycierpialam teraz na mnie przyszla pora,a swoja droga do kasy sie nie przytulam bo mam kochajacego mezczyzne

Gość favdfc
ta wycierpiałas bo dupa wszystko zarobione....

Gość a ja trzymam 2 miliony
w kredensie, spać nie mogę kurwa :(

nie zarabiam dupa,mialam okropne dziecinstwo,a na wszystko zapracowalam sama a ludzie z polski zazdrosza mi i krzywo patrza

aby było tak jak piszesz, raczej żadne choroby Cię nie dotkną, ani Twojego męża, bo to tylko w filmach takie nagłe wypadki, które zmieniają całkowicie życie. :)

aby było tak jak piszesz, raczej żadne choroby Cię nie dotkną, ani Twojego męża, bo to tylko w filmach takie nagłe wypadki, które zmieniają całkowicie życie. :)

Gość gdfhhfghj
jakby to byla prawda nie chwaliłabyś sie tym na forum :D ale czekaj.. pewnie woda sodowa Ci do glowy pierdolnęła :D nawet gdyby to i tak Ci nie zazdroszczę bo nie lubie takich wywyższających się osób jak Ty :) pis end low bejbe :DDD

Gość gvbcfdg
kobiety bedace na twoim miejscu Kochana, nie podniecaja się tylko zabieraja pieniadze i ida/jadą/lecą ŻYĆ, a nie siedzą na kafe i sie chwalą.. Może na stole nasz 25 tys KORON czeskich (wcale nie dużo), Twoj Zenek na piwie pod sklepem, pewnie zaraz przyjdzie i odetnie Cie tepa pało od internetu.

Gość a ja trzymam 2 miliony
i jeszcze 200tys. pod łóżkiem. w pięciozłotówkach :(

Gość gjhmhhhh
chodzi ci tylko o zazdrość? :( to wypij jeszcze ze trzy drinki i zalej morde.. prosze.

Gość musisz mieć dość nieudane
życie, że się musisz tak dowartościowywać

Gość gjhmhhhh
ona jest "bogata" cóż z tego ze biedna na umyśle pod kazdym wzgledem. :D

Gość fafarifka
Kiepskie dziecinstwo nie jest powodem do współczucia tylko motorem do zmian dzieciaku .Co ma piernik do wiatraka na piedestał chcesz czy jak .Ja swoim starym zawdzięczam to jak jestem obrotna zamiast ich oskarżąć lepiej nie umieli i trudno .Bieda uczy najlepiej . Masz kochającego mężczyznę mówisz to gdzie teraz jest ,że ty na kafe szukasz oklasków zamiast wygrzewac sie w świetle jego uczucia.samotna jesteś i nieszczęsliwa .Uważasz ,że kasa wszystko wyrówna ,wynagrodzi ?Pozwoli ci zapomnieć o tym co minęło ?Zadne pieniądze nie maja takiej mocy .Ciesz sie robaczku tym co masz na stole i sprobuj rozgrzać zamarznięta dusze bo nie dostrzegasz tego co jest naprawdę ważne.Napis zjak juz przedrinkujesz swoją kaśe czy twoj kochajacy samiec dalej się do ciebie przytula .