Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłoby super

Byłoby super gdyby rodziły się same kobiety

Polecane posty

Gość byłoby super

Byłoby super gdyby rodziły się same kobiety nie byłoby żadnych walk, bijatyk a kobiety napewno by się ze sobą dogadały. Chyba kobiety które maja dzieci np. dwóch synów to dwaj bracia którzy całe życie będą rywalami i dwie córki to dwie siostry które całe życie będą najlepszymi przyjaciółkami. Powinno być laboratorium gdzie jest męska sperma i potem kobiety by zachodziły w ciąże i rodziły dziewcyznki

Gość zmień dealera albo zmniejsz
dawkę ... ps. ciekawe kto by te dzieci robił kobietom :classic_cool:

Gość ale wymyslne teorie hehe
córki to dwie siostry które całe życie będą najlepszymi przyjaciółkami nie koniecznie znam wiele kobiet ktore nawet nie maja kontaktu i nie utrzumuja ze swoimi siostrami wiec nie generalizuj

Gość 54754
Taa jasne. Kobiety bardziej ze sobą rywalizują i są o siebie zazdrosne, która ładniejsza. Ja nie chciałabym mieć siostry bo jeszcze nie daj boże byłaby ładniejsza ode mnie. ;)

Gość 54754
Ja mam brata :)

Gość wariatkaaaa
a z kim byś sie pieprzyła i robiła te dzieci

Gość Cóż już teraz można
pobierać komórki jajowe i łączyć je z plemnikiem a wykształcone a tego zarodki przechowywać z lodówach , poza tym można mieć okresloną płeć poprzez wirówkę plemników gdzie odwirowywuje się celowo plemniki z hromosomem Y i pozostawia te z X. Jak widać możliwe jest produkowanie płci kobiecej jednak zawsze jakiegoś samca trzeba zatrzymać bo kto będzie dostarczał tej świeżej spermy :D...

Gość Do prookreacji nie
potrzebne jest pieprzenie wystarczy trochę próbki z wyciora a dalej to już facet nie potrzebny , najważniejsze to w miarę szybko dotrzeć do laboratorium , odwirować pływaki i wepchnąć je do komórki jajowej ;). No to do dzieła autorko, zatrzep wackiem partnera a to co mu skapnie przechowuj jedynie przez 3 godziny i jazda na odwirowanie :D

Gość aaaaleeee jaja
jasne ze generalizujesz..ja mam siostre i mogloby jej nie byc, taka jest cudowna. jej glowne cechy? brak taktu, zazdrosc o wszystko, obgadywanie, nie wiem skad w niej tyle jadu.. ;-/

Gość super zycieee
a ja jestem jedynaczką i nie muszę sie z nikim kłócić

Gość mam tak samoo
aaaaleeee jaja te mam dokladnie taka sama sioste jak ty a jaka jest roznica miedzy wami? u mnie 4 lata ja jestem starsza

"Byłoby super gdyby rodziły się same kobiety nie byłoby żadnych walk, bijatyk a kobiety napewno by się ze sobą dogadały." hahhahahahhhahhhhahhahhh ahahhahh hha buahahahah hahahha MASAKRA ! Nie ba bardziej zawistnych i zazdrosnych istot niż kobiety - osławiona "kobieca solidarnosć" :D Kobiety są kłótliwe, rywalizujące, wyrafinowane i jak mają okres, to dostają szajby, bo mózg się wyłącza - więc nie pierdziel głupot :)

Gość Cóż, prawda taka że nie byłoby
pedofili, gwałcicieli, księży, morderców z natury czyli mężczyzn którzy rodzą się z dodatkowym chromosomem y, dalej nie byłoby takiej dawki egoizmu i damskich bokserów, nie byłoby przemocy męskiej na kobietach i na dzieciach....itp, itp....wymieniać trochę można.....o, mozna jeszcze dodać broń palną, wojny itp...w sumie można powiedzieć że faceci niosą ze sobą wiele zła . To były by plusy braku facetów i chyba ogromne te plusy jednak jest też garstka tych dobrych samców i tych napewno by brakowało .

Gość Do agent
Wiesz , gdyby istniały same kobiety to nie czuły by potrzeby by sie komukolkwiek podobać więc i rywalizacja by odpadła ;). KObieta bez towarzystwa męskiego jest łagodniejsza i bardziej ludzka w zachowaniu , to faceci powodują że kobietom odwala i jak w towarzystwie damskim pojawi się samiec to zawsze znajdzie się taka która chce byc adorowana i być tą jedyną....oto problem ....faceci :D

Gość dogadały by się
zwlaszcza w pracy 🖐️

kobiety chcą ładnie wyglądać tak czy siak, i bez facetów, ze zwykłej próżności. Także, świat pełen kobiet zakończyłby się wojną światową targaną nieustajacym okresem :D

Gość Do agent
Ja sobie tu pół żartem pół serio a ty widać jakiś urażony/a. Więc najmocniej przepraszam :) A patrzeć na jakies odnośniki nie muszę ale dzięki za fatygę :).....I nie denerwuj się tym co wypisują takie jak my fanatyczki bo szkoda cisnienia ;)

Gość Ty agent, wyluzuj trochę
bo to naprawdę nie żadna wojna płci i nie musisz tak zaciekle bronic męskości :). Luzik.

Gość kieliszek czerwonego wina
świat byłby straszny :P

Gość AgentT nie bój żaby
przeciez faceci zawsze będą bo tego nic nie wytępi więc spokojna głowa a tu się tylko tak gada i żartuje ....kumasz? I żadnej okresowej wojny nie będzie , prędzej spermowa :D....wystarczy popatrzeć na władzę (rząd) i wszędzie tam gdzie sperma walczy.

Gość lkmdoweiowerk
Co wy wogóle opowiadacie. Zawsze będzie płeć żeńska i męska bo gdyby byli sami mężczyźni to by się pozabijali a gdyby nie było mężczyzn to kobietom zarosły by pochwy bo przestałyby być potrzebne ....w końcu wiekszośći wystarcza łechtaczka :D. Obie płcie coś dobrego wnoszą do swojego życia, kwiestia tylko tego czy dobrze się trafi czy nie ;D.

Gość Ja uważam że taki
gatunek jak facet, zawsze powinien chodzić po ziemi bo wtedy widać zalety kobiet :D