Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zdesperowanae

gruba?

Polecane posty

mam 180cm i 70kg czy jestem mutantem? Jestem dziewczyna, mam 17lat.

Gość |........../////////
popierdoliło cię ile tych tematów do chuja!

dałam tylko 2..

dałam tylko 2..

sluchaj nie wiem jak wygladasz, mozesz byc chuda a mozesz byc wielka ze wzgledu na swoij wzrost i wage ale pamietaj jedno, ze jestes bardzo mloda i jeszcze rosniesz!!!! ja bym naprawde przestala jesc na Twoim miejscu uwierz mi, nie daleko jest 100 kg tez mi sie 80 wydawalo nie do osiagniecia kiedys....

Gość zalamana zdesperowanae
uwierz mi ze do 100kg nie doje ;p nie pozwole sobie na to ;p moja waga raczej ma tendencje malejace niz rosnace ;p jednak teraz stanelam na tej wadze i nic sie nie rusza wiec to mnie trapi

Gość fiordowska
zalezy jak jestes zbudowana czy uprawiasz sport i masz miesnie czy tylko tłuszcz

Gość zalamana zdesperowanae
chodze na silownie 3 razy w tygodniu, staram sie przynajmniej, czasami jest mniej czasami wiecej..trenowałam koszykówkę, ale to bylo rok temu

Gość jeszcze młoda jeszcze głupia
podejrzewam ,że lepiej żebyś ważyła min 63 kg przy twoim wzroście i raczej nie jest to normalne żeby osoba przy twoim wzroście ważyła 50 kg tak jak osoba mająca 160 cm wzrostu

Gość dhfffh
Masz super wage, na tobie nawy 80 kg wyglądać będzie normalnie, nie masz 160 cm..

Gość nie jestes gruba
ja mam 170 cm i jak wazylam 60 kg - wygladam naprawde super i nosilam rozmiar 36/38 a ty jestes 10 cm wyzsza - wage masz idealna. No chyba ze chcesz zostac modelka - no to musisz zrzucic jakies 10-12 kg..

Gość qpoqm,
gruba nie jestes ale ja np mam 170 ,waze 60 kg ale mam oponke na brzuchu i mnie to wkurza a jak spadne woiecej z wagi ,zeby oponki nie bylo, to wygladam za chudo i brzydko,

Dzięki za słowa otuchy ;)) własnie chciałabym ważyc tak z 63kg, wtedy bym sie dobrze czuła w swoim ciele, ale odchudzam sie i stoje w miejscu jak narazie. nic mi nie spada. Chciałabym schudnac w ud i troche z brzucha tak najbardziej. Ale teraz wchodzi kwestia piersi bo nie sa jakies u mnie niewiadomo jakie duze i jak schudne to zmaleja ;(

Gość foyyer
Nie jesteś gruba - dowolny kalkulator BMI powie Ci, że masz ok. 21-22 BMI czyli sam środek przedziału prawidłowej wagi (19,5-25 BMI) pozdr http://kwiat-paproci.pl/

gruba to jestem ja, 165cm/85kg diety dietki i 20kg w 2 lata przybyło ! efekt jojo i wszytko jasne !